West Ham mod Wolves – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolves gæster London Stadium den kommende lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet West Ham.

West Ham er nummer 18 i tabellen med 4 point efter 7 kampe, mens Wolves rangerer som nummer 17 med 6 point efter 7 kampe.

Wolves fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. West Ham bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at West Ham ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

West Ham er noteret for 1 sejre, og har desuden spillet 1 uafgjort, ligesom det er blevet til 5 nederlag i Premier League i denne sæson.

Wolves kigger på 1 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 3 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Wolves.

  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 11 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • West Ham scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • West Ham har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Wolverhampton har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Wolverhampton scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • Wolverhampton har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 4 af de seneste 5 udekampe

Form West Ham mod Wolves

I deres seneste tre kampe formåede West Ham først at banke FC FCSB med 3-1. Herefter nedlagde de også Silkeborg IF med 2-3, inden stimen stoppede mod Everton, der vandt en 1-0 sejr. West Ham drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. West Ham vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på London Stadium, men spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag. De lukkede 10 ind og scorede selv 5.

Wolves har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Bournemouth, før de sejrede 1-0 mod Southampton. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-3 nederlag mod Manchester City. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Wolves går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Wolves formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 2 uafgjorte og tabte 4, hvori de indkasserede 9 og scorede 4 mål.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 1 kasser, som West Ham indtil videre har præsteret. De indkasserede også 5 selv. Wolves er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i Premier League. De præsterede beskedne 1 mål på deres rejser, mens de indkasserede 3.

West Ham opnåede 0 point for deres seneste 1 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 0 sejre, scorede 0 og lukkede 1 mål ind. Wolves sikrede sig 0 sejre fra 0 scorede mål og 0 indkasserede i deres seneste 0 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 0 point til kontoen.

West Ham vs Wolves – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for West Ham, når de skal i aktion mod Wolves.

Ben Johnson og Naif Aguerd er alle ude af truppen, som West Ham tager imod Wolves med på London Stadium.

I værste fald må Wolves finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Wolves-truppen, er Nathan Collins i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Diego Costa, Sasa Kalajdzic, Raul Jiménez og Chiquinho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til London Stadium.

West Ham mod Wolves – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb The Hammers med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste 10 kampe opgør sluttede uafgjort. West Ham vandt 5 opgør, mens Wolves sejrede 5 gange. En hjemmesejr giver odds 1.95 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 3.75.

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Premier League kampe, håber West Ham stadig på, at 1 kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Wolves deres lid til, at 1 kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Premier League kampe.

I deres seneste 10 udekampe præsterede Wolves 2 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. West Ham præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Wolves snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af West Hams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 3 af de seneste 10 kampe, som Wolves spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.7 mål undervejs i processen.