West Ham tager kampen op med Liverpools formstærke offensiv

Der er mere end blot tre point på spil, når West Ham træder op imod Liverpool på London Stadium den kommende søndag i Premier League. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes. 

De sluttede nummer 6 i sidste sæson og West Ham tager imod sidste sæsons nummer 3, når de mødes i runde 11 i Premier League. Efter 10 kampe afviklet er The Hammers placeret nummer 4 i stillingen med 20 point. Der er 2 points forskel til Liverpool, der som nummer 2 har samlet 22 point sammen. 

De har præsteret rigtigt stærkt på det seneste, og spørgsmålet er nu, om The Reds fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på London Stadium, hvor humøret er i top hos gæsterne. 

West Ham har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange. 

Liverpool kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.9 mål pr. kamp, svarende til 29 mål i alt. De måtte finde sig i 8 scoringer imod, eller et snit på 0.8 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham vs Liverpool.

  • West Ham har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • West Ham har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • West Ham har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 4 of 6 seneste West Ham kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 20 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 12 udebane kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i seneste 7 af 8 udebane kampe;
  • Liverpool har scoret i seneste 21 af 23 kampe.

Form West Ham mod Liverpool

West Ham på fortsat vinderkurs.

West Ham går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. West Ham går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Manchester City, før de nedlage Aston Villa med 4-1. Mod Genk blev der delt i porten i en 2-2 kamp.

Liverpool i fantastisk form.

Liverpool rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Liverpool virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Preston, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 2-2 mod Brighton, hvorpå Atletico Madrid blev besejret 2-0.

West Ham v Liverpool Indbyrdes historik

Liverpool havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i januar 2021 i Premier League. West Ham møder Liverpool med en historik imellem klubberne, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem West Ham og Liverpool. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Michail Antonio. Han er topscorer for West Ham med 6 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Liverpool krydser til gengæld fingre for, at Mohamed Salah kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 10 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 6 i de seneste seks.