West Ham vs Arsenal – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når West Ham byder Arsenal op til dans på søndag på London Stadium stadion.

Arsenal nyder udsigten fra toppen af tabellen med 73 point for 30 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet West Ham ligger placeret som nummer 14 i Premier League med 30 point oven på 29 afviklede kampe.

West Ham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Arsenal udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.7 kasser pr. kamp, eller 27 mål i alt. De indkasserede også 12 scoringer, eller et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

West Ham er noteret for otte sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson.

Arsenal har indtil videre præsteret 23 sejre og fire uafgjorte samt tre nederlag i Premier League. Arsenal er på en stærk stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Arsenal.

  • West Ham scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • West Ham har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • West Ham scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • West Ham har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • West Ham har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Arsenal scorede i deres seneste 12 kampe
  • 10 af Arsenal’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Arsenal’s seneste 11 kampe havde over 3.5 mål
  • I 6 af de seneste 7 kampe Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • Arsenal har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe

Form West Ham mod Arsenal

West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Newcastle gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-5. De revancherede de med en sejr på 0-1 over Fulham, inden de senest spillede 1-1 mod Gent. West Ham præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ti og indkasserede syv mål.

Arsenal er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-1 og 4-1 over Crystal Palace samt Leeds. Serien blev dog bremset mod Liverpool i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Arsenal formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede en uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede fem og scorede 12 mål.

West Ham vs Arsenal – Seneste nyt

West Ham kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Arsenal på søndag.

Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet er alle ude af truppen, som West Ham tager imod Arsenal med på London Stadium.

Arsenal ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på søndag møder West Ham. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Gabriel i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Arsenal, når de drager til London Stadium.

West Ham mod Arsenal – indbyrdes historik

West Ham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 14 indbyrdes opgør mod Arsenal. Med sejre på 3-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod West Ham ser Arsenal uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Arsenal går ind til kampen mod West Ham med en 8-1-1 fordel og der er odds 1.55 på, at Arsenal vinder endnu en sejr.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem West Ham og Arsenal blev der scoret mindst tre mål. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem West Ham og Arsenal.

West Ham mod Arsenal Spiltips

Det har været en strålende sæson for Gabriel Martinelli så langt, da han har formået at banke flotte 14 kugler i kassen. Formen er også anstændig med fem garn i de seneste seks kampe, og Arsenal sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod West Ham. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Gabriel Martinelli på oddset til komme på tavlen igen.

West Ham var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også tre nederlag i denne serie. Arsenal sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led to nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Arsenal fire sejre til nul.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. West Ham opererer med et snit på en mål i disse dueller, mens Arsenal ligger på 2.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af West Hams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i otte af de seneste ti kampe, som Arsenal spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.8 mål undervejs i processen.