West Ham vs Aston Villa – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når West Ham byder Aston Villa op til dans den kommende søndag på London Stadium stadion.

West Ham er nummer 16 i tabellen med 23 point efter 25 kampe, mens Aston Villa rangerer som nummer 11 med 34 point efter 25 kampe.

West Ham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Aston Villa er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Aston Villa præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

West Ham er noteret for seks sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i Premier League i denne sæson.

Aston Villa har indtil videre præsteret ti sejre og fire uafgjorte samt 11 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Aston Villa.

  • West Ham scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • 8 af West Ham’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 West Ham kampe, har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 3 West Ham kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 4 af West Ham’s seneste 5 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Aston Villa scorede i deres seneste 11 kampe
  • Aston Villa har i vandt 4 af de seneste 5 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • Aston Villa scorede i deres seneste 8 udekampe
  • Aston Villa var i vandt 4 af de seneste 5 ude kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 2.5
  • Aston Villa var i vandt 4 af deres seneste 5 ude kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål

Form West Ham mod Aston Villa

West Ham har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Manchester United tabte de 3-1, Brighton også viste sig for stærke i en 4-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor West Ham formåede at vinde 0-2 over AEK Larnaca. West Ham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

Aston Villa har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-4 til Arsenal. De svarede stærkt igen mod Everton, som blev slået 0-2, før de sejrede 1-0 over Crystal Palace. Aston Villa præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede otte mål i kassen, mens de indkasserede otte.

Aston Villa noterede sig 16 point efter fem sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også ni selv.

West Ham vs Aston Villa – Seneste nyt

West Ham kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Aston Villa den kommende søndag.

Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet er blandt de seks spillere, som mangler for West Ham den kommende søndag.

Aston Villa ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder West Ham. Blandt de fraværende spillere i Aston Villa-truppen, er Douglas Luiz i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som John McGinn og Diego Carlos, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til London Stadium.

West Ham mod Aston Villa – indbyrdes historik

Aston Villa har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 13 indbyrdes opgør mod West Ham. West Ham ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Aston Villa. West Ham plejer at nyde at møde Aston Villa, med seks sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.20.

West Ham scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Aston Villa i Premier League. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem West Ham og Aston Villa.

West Ham mod Aston Villa Spiltips

Danny Ings fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Premier League for West Ham. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Ollie Watkins i håb om, at han kan føje til de fem mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Aston Villa.

West Ham vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Aston Villa vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for West Ham. Begge scorede også i fire af de seneste 10 udekampe for Aston Villa.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens West Ham har et gennemsnit på 1.6 mål i de opgør, har Aston Villa et snit på 0.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af West Hams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Aston Villa spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.