West Ham vs Newcastle – Optakt, bedste Odds og gode tips

Rampelyset er på både West Ham og Newcastle, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på London Stadiumden kommende onsdag.

West Ham er nummer 14 i tabellen med 27 point efter 27 kampe, mens Newcastle rangerer som nummer 3 med 50 point efter 27 kampe.

Newcastle er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster London Stadium Premier League.

West Ham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hvad målscoring angår, er Newcastle ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede otte mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

West Ham har vundet syv sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i Premier League.

Newcastle har indtil videre præsteret 13 sejre og 11 uafgjorte samt tre nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Newcastle.

  • West Ham scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • West Ham har ikke tabt deres seneste 5 hjemmekampe
  • West Ham scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • 5 af West Ham’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • West Ham har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • I de seneste 18 Newcastle kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 9 Newcastle udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Newcastle i de seneste 8 kampe
  • 5 af Newcastle’s seneste 6 udekampe havde under 2.5 mål
  • 5 af Newcastle’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål

Form West Ham mod Newcastle

West Ham ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Aston Villa. Herefter var de oppe imod AEK Larnaca i en kamp, der sluttede 4-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Southampton, som blev nedlagt med 1-0. West Ham drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. West Ham præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ni og indkasserede fire mål.

Newcastle har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Wolverhampton nedlagt 2-1, hvorpå Nottingham Forrest blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Manchester United, der blev slået med 2-0. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Newcastle to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede fire og scorede seks mål.

West Ham vs Newcastle – Seneste nyt

West Ham kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Newcastle den kommende onsdag.

Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet er alle ude af truppen, som West Ham tager imod Newcastle med på London Stadium.

Newcastle ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende onsdag møder West Ham.

Allan Saint-Maximin, Matt Targett og Emil Krafth bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle, når de drager til London Stadium.

West Ham mod Newcastle – indbyrdes historik

West Ham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Newcastle. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da West Ham senest mødte Newcastle i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Newcastle som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.60, hvilket svarer til, at bookmakerne giver West Ham28% chance for at banke Newcastle. En pointdeling betaler 3.25 i gevinst på oddset, hvor imod Newcastle udbetaler 2.15 i gevinst på oddset for en sejr. Newcastle vandt fire af deres foregående ti kampe, mens West Ham vandt tre sejre i ti opgør. Newcastle kan spilles til odds 2.15 hos spilselskaberne.

West Ham scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Newcastle i Premier League. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem West Ham og Newcastle.

West Ham mod Newcastle Spiltips

Det er en stærk sæson London Stadium har gang i med foreløbig 11 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Newcastle.

West Ham vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Newcastle vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Newcastle scorede kampens første mål beskedne tre gange i deres seneste 10 udekampe. West Ham var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. West Ham opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens Newcastle ligger på 1.7 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af West Hams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Newcastle spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.