West Ham vs Southampton – Spilfiduser, Optakt og Odds

West Ham skal op imod Southampton på London Stadium på søndag i en spændende Premier League duel.

West Ham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Southampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

West Ham er noteret for seks sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i Premier League i denne sæson.

Southampton kigger på seks sejre, samt fem uafgjorte såvel som 17 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Southampton.

  • West Ham scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • West Ham har ikke tabt deres seneste 5 hjemmekampe
  • West Ham scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • 5 af West Ham’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • West Ham har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • I de seneste 17 Southampton kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 14 af Southampton’s seneste 16 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Southampton udekampe, har summen af mål været under 1.5
  • 5 af Southampton’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 3 Southampton udekampe, har summen af mål været under 2.5

Form West Ham mod Southampton

West Ham virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod AEK Larnaca, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 1-1 mod Aston Villa, hvorpå AEK Larnaca blev besejret 4-0. West Ham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede otte og lukkede seks mål ind.

Southampton har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Manchester United blev det 0-0, hvorefter Brentford viste sig for stærke og sejrede 0-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 3-3 kamp mod Tottenham. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Southampton to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede syv og scorede fire mål.

West Ham opnåede ti point for deres seneste syv møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede ni og lukkede fem mål ind. Southampton sikrede sig fire sejre fra otte scorede mål og seks indkasserede i deres seneste syv kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 13 point til kontoen.

West Ham vs Southampton – Seneste nyt

West Ham kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Southampton den kommende søndag.

Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet er blandt de seks spillere, som mangler for West Ham på søndag.

Southampton må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele seks har skavanker af varierende art. Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Southampton-kamp på grund af karantæne.

Armel Bella-Kotchap, Alex McCarthy, Juan Larios og Valentino Livramento bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Southampton, når de drager til London Stadium.

West Ham mod Southampton – indbyrdes historik

Southampton har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 10 indbyrdes opgør mod West Ham. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da West Ham og Southampton senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på London Stadium. Bookmakerne har West Ham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.73, hvilket svarer til, at bookmakerne giver West Ham58% chance for at banke Southampton. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Southampton udbetaler 5.00 i gevinst på oddset for en sejr. West Ham går til kampen mod Southampton med en 6-3-1 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 60%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Southampton og West Ham.

West Ham mod Southampton Spiltips

På trods af blot to mål i sine seneste seks kampe for West Ham, har Danny Ings været stærkt kørende i denne sæson med otte mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Southampton, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset den kommende søndag.

West Ham vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Southampton vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Southampton præsterede blot at holde rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe. West Ham formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på London Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. West Ham præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Southampton snittede 0.6 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af West Hams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Southampton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.