Wolfsburg har kniven på struben mod Salzburg

Vi er fremme ved i 4. runde i gruppespillet i dette års i Champions League, og der venter en spændende kamp på Volkswagen Arena. Her tager Wolfsburg imod Salzburg på tirsdag i en duel, hvor tre vigtige point er på spil. 

Når det kommer til mål, er Wolfsburg ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 9 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs. 

Salzburg kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 20 mål imod. Det giver et snit på 2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 0 gange.

Wolfsburg vs Salzburg statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Wolfsburg spilles til 2.40, mens bedste odds på uafgjort er 3.65. Endelig kaster en udesejr til Salzburg 2.85 af sig på oddset.

Wolfsburg har fortsat ikke sat en sejr på kontoen i Champions League i denne sæson. Lykkes det heller ikke, når de træder an til kamp på Volkswagen Arena, skal de være meget heldige for at slutte i top to. De må påregne, at der skal vindes, når de tager imod Salzburg på tirsdag.

Med 7 point efter deres første tre kampe i Champions League, er Salzburg tæt på at sikre videre adgang til knockout-fasen. De går ind til kampen i 4. runde i håb om at holde momentum ved lige. Hvis de er heldige, vil sejr være nok til at sikre kvalifikationen til forårets kampe allerede. Tre point holder dem også på sporet af førstepladsen.

 

Nøgletal for Wolfsburg og Salzburg.

  • Wolfsburg ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Wolfsburg er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Wolfsburg har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • I 4 of 6 seneste Wolfsburg kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Salzburg er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Salzburg er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Salzburg har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Salzburg har indkasseret mål i de seneste 20 kampe i træk.

Lineup Wolfsburg vs Salzburg

Form Wolfsburg mod Salzburg

Wolfsburg har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Salzburg tabte de 3-1, Freiburg også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Wolfsburg formåede at vinde 2-0 over Bayer Leverkusen.

Salzburg er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 3-1 mod Wolfsburg, før de bankede Sturm Graz med 4-1. Senest blev det 2-2 mod Ried.

Wolfsburg v Salzburg Indbyrdes historik

Salzburg vandt 3-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Red Bull Arena i oktober 2021 i Champions League. Bookmakerne har Wolfsburg som favoritter til sejren i dette opgør. Wolfsburg møder Salzburg med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Champions League.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Wolfsburg giver 2.40 for en sejr, uafgjort betaler 3.65 retur, mens Salzburg giver 2.85 på oddset.

Flere mål i vente

Wolfsburg håber, Lukas Nmecha kan finde formen frem endnu engang. Han er noteret for 2 mål i de seneste seks kampe, og Wolfsburg har brug for hans mål igen. Salzburg satser på Noah Okafor til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks kampe, hvori han stod for 4 mål.