Wolfsburg mod Bayer Leverkusen i 1. Bundesliga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Bayer Leverkusen skal teste formen af mod Wolfsburg den kommende søndag, når de mødes i 1. Bundesliga på Volkswagen Arena. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Wolfsburg ligger nummer 12 i stillingen med 31 point efter at have afviklet 26 kampe. 14 point efter, som nummer 3, finder man Bayer Leverkusen placering efter 26 kampe.

Wolfsburg har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til Bayer Leverkusen i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at Wolfsburg ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 12 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.2 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Bayer Leverkusen ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.5 mål pr. kamp, svarende til 25 mål i alt. I egen ende lukkede de 15 mål ind, eller 1.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolfsburg v Bayer Leverkusen.

  • Wolfsburg har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • I 11 af de seneste 12 udekampe Bayer Leverkusen har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i de seneste 12 udekampe
  • Bayer Leverkusen scorede i 17 af deres seneste 18 udekampe
  • Bayer Leverkusen har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • I 15 ud af 17 seneste Wolfsburg hjemmekampe mod Bayer Leverkusen var antallet af mål over 2.5
  • Wolfsburg har scoret imod i 17 af de senest 18 hjemmekampe mod Bayer Leverkusen
  • I de seneste 6 Wolfsburg hjemmekampe mod Bayer Leverkusen var summen af mål under 3.5
  • Wolfsburg har har ikke vundet i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod Bayer Leverkusen
  • I 19 ud af 21 seneste Wolfsburg hjemmekampe mod Bayer Leverkusen var antallet af mål over 1.5

Form Wolfsburg mod Bayer Leverkusen

Wolfsburg fortsætter pointhøsten.

Wolfsburg har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod B. M’gladbach, før de sejrede 1-0 mod Union Berlin. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod Freiburg.

Bayer Leverkusen er desperate efter point.

Bayer Leverkusen har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-2 af Atalanta, før FC Koln satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Atalanta, der satte sig igennem med 0-1.

Wolfsburg kan have op til 5 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Bayer Leverkusen. Micky van de Ven, Lukas Nmecha, Paulo Silva, Xaver Schlager og William er alle ude af truppen, som Wolfsburg tager imod Bayer Leverkusen med på Volkswagen Arena.

I værste fald må Bayer Leverkusen finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i 1. Bundesliga. Blandt de 6 spillere, som må se til fra sidelinjen, er navne som Karim Bellarabi, Jonathan Tah, Odilon Kossounou, Sardar Azmoun, Andrej Lunjov og Julian Baumgartlinger.

Wolfsburg v Bayer Leverkusen Indbyrdes historik

Et væddemål på Wolfsburg til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Bayer Leverkusen var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 2-0 i oktober 2021 og 1-0 i januar 2021. Wolfsburg går ind til opgøret med en historik mod Bayer Leverkusen, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Wolfsburg og Bayer Leverkusen var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Wolfsburg og Bayer Leverkusen ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Volkswagen Arena.

Wolfsburg mod Bayer Leverkusen – Hold øje med…

Det har været en strålende sæson for Moussa Diaby så langt, da han har formået at banke flotte 20 kugler i kassen. Formen er også anstændig med 4 garn i de seneste seks kampe, og Bayer Leverkusen sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Wolfsburg. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Moussa Diaby på oddset til komme på tavlen igen.