Nedslåede Bayern München rykker ud mod formstærkt Wolfsburg-hold

Wolfsburg øjner muligheden for at lukke hullet til førerholdet i 1. Bundesliga, Bayern München, når de krydser klinger på Volkswagen Arena. Wolfsburg er placeret nummer 3 i stillingen med 54 point for 28 kampe, og 11 point foran efter 28 kampe ligger Bayern München nummer 1.

Der er behov for en sejr af Wolfsburg, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet Bayern München den kommende lørdag.

Wolfsburg håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Wolfsburg, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I Wolfsburgs 3 sidste kampe har de været igennem en 2-1 sejr mod Werder Bremen,
hvorefter fulgte en 1-0 sejr mod FC Köln, mens de senest tabte 4-3 til Eintracht.

Det kan måske undre en lille smule at se Wolfsburg vurderet outsider her hos bookmakerne, deres formidable 5 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden januar taget i betragtning. Modstanderen skal selvfølgelig tages med i betragtning, men de vil i hvert fald gøre deres til at gøre bookmakernes vurdering til skamme.

Bayern München bøjer sig ikke.

Bayern München går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I Bayern Münchens 3 sidste kampe har de været igennem et 3-2 nederlag mod PSG i Champions League, hvorefter fulgte en 1-1 uafgjort mod Union Berlin, mens de senest nedkæmpede PSG 1-0 i Champions League.

Oven på en fremragende stime af Bayern München med 5 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe ligner de et meget stærkt bud på en sejrherre her.

Wolfsburg vs Bayern München h2h

Head-2-Head

Bayern München skal udvide overlegen historik

Bayern München havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i december 2020 i 1. Bundesliga. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når Wolfsburg clasher med Bayern München. 8 af deres seneste 10 dueller serverede mindst tre mål. Man kan konstatere, at Bayern München på det seneste har været i stand til at “læse” Wolfsburg godt med en 9-1-0 historik i 1. Bundesliga før denne kamp.

  • Wolfsburg har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Wolfsburg er ubesejret i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk;
  • Wolfsburg har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Wolfsburg har scoret i seneste 23 af 25 kampe.
  • Bayern München er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Bayern München har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Bayern München har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • Bayern München har scoret i seneste 87 af 89 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Wolfsburg giver 3.80 for en sejr, uafgjort betaler 3.90 retur, mens Bayern München giver 1.91 på oddset.