Wolfsburg mod Borussia Dortmund – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolfsburg nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Borussia Dortmund kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Tyskland Bundesliga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Wolfsburg er nummer 12 i tabellen med 23 point efter 21 kampe, mens Borussia Dortmund rangerer som nummer 4 med 40 point efter 21 kampe.

Det er ikke sådan, at Wolfsburg ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Borussia Dortmund ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de ni mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

Wolfsburg har vundet seks sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga. Wolfsburg har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Borussia Dortmund kigger på 11 sejre, samt syv uafgjorte såvel som tre nederlag i Tyskland Bundesliga. Borussia Dortmund tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 6 kampe i træk Wolfsburg har spillet, har begge hold scoret
  • 13 af Wolfsburg’s seneste 15 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Wolfsburg scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Wolfsburg i 17 af de seneste 19 kampe i Tyskland Bundesliga
  • 12 af Wolfsburg’s seneste 14 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga havde under 3.5 mål
  • Borussia Dortmund scorede i 39 af deres seneste 41 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund har ikke tabt deres seneste 10 kampe
  • Borussia Dortmund har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste udekampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund scorede i 19 af deres seneste 20 udekampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund scorede i 15 af deres seneste 17 kampe

Form Wolfsburg mod Borussia Dortmund

Det er ikke helt skidt for Wolfsburg, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod FC Köln, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod Hoffenheim, før de desværre tabte med 1-0 til Union Berlin. Wolfsburg var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig ni.

Borussia Dortmund virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Bochum, der blev nedlagt 3-1. Herefter spillede de 0-0 mod FC Heidenheim, hvorpå Freiburg blev besejret 3-0. I deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga vandt Borussia Dortmund to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede fire og scorede ti mål.

Wolfsburg opnåede to sejre og seks point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede syv gange i disse kampe, men lukkede også selv ni ind.

Wolfsburg vs Borussia Dortmund – Seneste nyt

Wolfsburg kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp.

Rogerio, Moritz Jenz, Koen Casteels, Aster Vranckx, Tiago Tomas, Patrick Wimmer, Kevin Paredes og Lukas Nmecha er blandt de otte spillere, som mangler for Wolfsburg på lørdag.

Borussia Dortmund ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på lørdag møder Wolfsburg. Blandt de fraværende spillere i Borussia Dortmund-truppen, er Jadon Sancho i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Salih Oezcan, Felix Nmecha, Julien Duranville og Julien Duranville bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Borussia Dortmund, når de drager til Volkswagen Arena.

Wolfsburg mod Borussia Dortmund – indbyrdes historik

Borussia Dortmund har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 17 indbyrdes opgør mod Wolfsburg. Med sejre på 1-0 og 6-0 i deres seneste to opgør mod Wolfsburg ser Borussia Dortmund uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Borussia Dortmund vandt intet mindre end ni af deres seneste ti opgør mod Wolfsburg, der muligvis får nervøse trækninger ved tanken om nu at få besøg af netop disse gæster igen.

Wolfsburg og Borussia Dortmund har tydeligvis været yderst påpasselige i deres foregående indbyrdes opgør. Ikke færre end otte af de seneste ti matches så mindst én af parterne være i stand til at holde rent bur.

Wolfsburg mod Borussia Dortmund Spiltips

Vaclav Cerny fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Tyskland Bundesliga for Wolfsburg. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Niclas Fuellkrug i håb om, at han kan føje til de fem mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Tyskland Bundesliga for Borussia Dortmund.

Wolfsburg høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Borussia Dortmund sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Wolfsburg har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Volkswagen Arena, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Wolfsburg har et gennemsnit på 0.4 mål i de opgør, har Borussia Dortmund et snit på 2.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst otte gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Wolfsburgs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.