Wolfsburg mod FC Köln – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Köln rejser den kommende lørdag til Volkswagen Arena for at møde Wolfsburg i en Tyskland Bundesliga kamp.

Wolfsburg er placeret som nummer 10 i tabellen i Tyskland Bundesliga, da de indtil videre har opnået 21 point til samlingen. FC Köln har opnået 11 point, hvilket placerer dem som nummer 17 efter 18 runder.

FC Köln fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Wolfsburg bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Wolfsburg kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

FC Köln vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score fire gange i deres seneste ti opgør, eller 0.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 18 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.8 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Wolfsburg har vundet seks sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga.

FC Köln har indtil videre præsteret to sejre og fem uafgjorte samt 11 nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • 16 af Wolfsburg’s seneste 18 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Wolfsburg’s seneste 12 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga havde under 3.5 mål
  • Wolfsburg scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Wolfsburg i 14 af de seneste 16 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Wolfsburg scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Der er scoret imod FC Köln i 23 af de seneste 25 kampe i Tyskland Bundesliga
  • FC Köln har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe i Tyskland Bundesliga
  • I de seneste 8 FC Köln kampe i Tyskland Bundesliga, har summen af mål været under 2.5
  • 10 af FC Köln’s seneste 11 udekampe i Tyskland Bundesliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 8 FC Köln kampe i Tyskland Bundesliga, har summen af mål været under 3.5

Form Wolfsburg mod FC Köln

Det er ikke helt skidt for Wolfsburg, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 1-2 mod Bayern München, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Mainz 05. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod FC Heidenheim. Wolfsburg opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scoredeotte og lukkede otte mål ind.

Bare ét point forhindrer FC Köln i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Union Berlin, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod FC Heidenheim. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Borussia Dortmund, som satte sig igennem med 0-4. FC Köln kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv to.

Wolfsburg tog 11 point fra deres seneste otte opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. Dette har kastet tre sejre af sig efter 11 mål scoret og 15 indkasseret. FC Köln scorede tre mål og indkasserede selv 24 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. Dette førte til nul sejre og to point.

Wolfsburg vs FC Köln – Seneste nyt

Wolfsburg kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod FC Köln.

Lovro Majer, Patrick Wimmer, Kevin Paredes og Lukas Nmecha er blandt de fire spillere, som mangler for Wolfsburg den kommende lørdag.

FC Köln ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Wolfsburg.

Det er navne som Davie Selke, Mark Uth, Florian Dietz og Mark Uth, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Volkswagen Arena.

Wolfsburg mod FC Köln – indbyrdes historik

Wolfsburg vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Wolfsburg vandt seks opgør, mens FC Köln sejrede tre gange.

Wolfsburg scorede mindst én gang i de seneste 10 indbyrdes opgør mod FC Köln i Tyskland Bundesliga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Wolfsburg og FC Köln.

Wolfsburg mod FC Köln Spiltips

Hold godt øje med Vaclav Cerny, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Wolfsburg. For gæsterne præsterede Davie Selke to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Wolfsburg vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra FC Köln vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. FC Köln scorede kampens første mål beskedne tre gange i deres seneste 10 udekampe. Wolfsburg var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Wolfsburg opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens FC Köln ligger på 1.5 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Wolfsburgs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som FC Köln spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.