Wolfsburg mod Greuther Fuerth i 1. Bundesliga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Wolfsburg er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Greuther Fuerth den kommende søndag i 1. Bundesliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.58 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Volkswagen Arena.

Wolfsburg lægger beslag på placeringen som nummer 15 i 1. Bundesliga med 21 point for deres første 20 kampe. Differencen til Greuther Fuerth er 11 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 18 i tabellen for 20 kampe.

Greuther Fuerth går ind til kampen mod Wolfsburg den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Wolfsburg ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Greuther Fuerth ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolfsburg v Greuther Fuerth.

 • Wolfsburg scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
 • Wolfsburg ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • Greuther Fürth har ikke vundet deres seneste 14 udekampe
 • Der er scoret imod Greuther Fürth i de seneste 17 udekampe
 • Greuther Fürth tabte 11 af 12 af deres seneste udekampe
 • I 6 af de seneste 8 udekampe Greuther Fürth har spillet, har begge hold scoret
 • Greuther Fürth har ikke tabt deres seneste 4 kampe
 • I de seneste 3 Wolfsburg kampe mod Greuther Fürth var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 3 Wolfsburg kampe mod Greuther Fürth var summen af mål under 3.5
 • Wolfsburg har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Greuther Fürth
 • Wolfsburg har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Greuther Fürth

Form Wolfsburg mod Greuther Fuerth

Wolfsburg i ekspresfart mod bunden.

Bare ét point forhindrer Wolfsburg i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Bochum, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Hertha Berlin. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod RB Leipzig, som satte sig igennem med 2-0.

Greuther Fuerth vanskelige at nedbryde

Greuther Fuerth ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod VfB Stuttgart. Herefter var de oppe imod Arminia Bielefeld i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Mainz 05, som blev nedlagt med 2-1.

Wolfsburg v Greuther Fuerth Indbyrdes historik

Greuther Fuerth formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Wolfsburg i deres seneste møde i 1. Bundesliga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 2-0 og 1-0 sejre. Wolfsburg går ind til opgøret med en historik mod Greuther Fuerth, der siger 2-1-0 for deres seneste 3 kampe i 1. Bundesliga.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Wolfsburg og Greuther Fuerth ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Volkswagen Arena.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Wout Weghorst. Han har vist flaget for Wolfsburg med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Greuther Fuerth har til gengæld forhåbninger om, at Branimir Hrgota kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.