Wolfsburg mod Hertha Berlin i 1. Bundesliga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Wolfsburg har fordel af hjemmebane på Volkswagen Arena, når Hertha Berlin kommer forbi på lørdag til et opgør i 1. Bundesliga.

Som nummer 14 har Wolfsburg formået at skrabe 20 point sammen for 18 kampe. Med 21 point har Hertha Berlin for 18 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 13 i 1. Bundesliga.

De går ind til kampen på Volkswagen Arena som favoritter, og Wolfsburg har udsigt til at skabe lidt afstand til Hertha Berlin i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Når det kommer til mål, er Wolfsburg ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Hertha Berlin ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolfsburg v Hertha Berlin.

 • Der er scoret imod Wolfsburg i 20 af de seneste 22 kampe
 • Wolfsburg scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Wolfsburg tabte 8 af 9 af deres seneste kampe
 • Wolfsburg har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Wolfsburg har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Hertha Berlin i 17 af de seneste 19 kampe
 • Hertha Berlin har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Wolfsburg har scorede i de seneste 11 hjemmekampe i træk de har spillet mod Hertha Berlin
 • I de seneste 6 Wolfsburg kampe mod Hertha Berlin var summen af mål under 3.5
 • Wolfsburg har har ikke tabt i 8 af 9 seneste kampe mod Hertha Berlin
 • I de seneste 11 Wolfsburg hjemmekampe mod Hertha Berlin var summen af mål over 1.5
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Wolfsburg har spillet mod Hertha Berlin har begge hold scoret

Form Wolfsburg mod Hertha Berlin

Wolfsburg i ekspresfart mod bunden.

Wolfsburg har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-2 af FC Koln, før Bayern München satte sig igennem med 4-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Bochum, der satte sig igennem med 1-0.

Hertha Berlin drømmer om mere.

Det er alt eller intet for Hertha Berlin i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-0 nederlag mod Mainz 05, hvortil de svarede igen mod B. Dortmund i en 3-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-3 mod FC Koln.

Wolfsburg er bookmakernes favorit til 1.96 på oddset, men i deres nuværende form kunne outsiderne fra Hertha Berlin ligne et godt værdi-spil. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.96, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Wolfsburg 51% chance for at banke Hertha Berlin. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod Hertha Berlin udbetaler 3.80 i gevinst på oddset for en sejr.

Wolfsburg v Hertha Berlin Indbyrdes historik

Wolfsburg havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i August 2021 i 1. Bundesliga. Wolfsburg møder Hertha Berlin med en historik imellem klubberne, der siger 4-4-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. De seneste 10 kampe mellem Wolfsburg og Hertha Berlin har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Wolfsburg og Hertha Berlin ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Volkswagen Arena.

Flere mål i vente

Hold øje med Wout Weghorst når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe for Wolfsburg, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Marco Richter har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Hertha Berlin, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.