Wolfsburg mod Hoffenheim i 1. Bundesliga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Wolfsburg som Hoffenheim ligger godt placeret midt i tabellen i 1. Bundesliga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på lørdag.

Wolfsburg er placeret som nummer 12 i tabellen med 27 point efter 22 kampe. Hoffenheim ligger på en placering som nummer 8 i stillingen med 31 point ovenpå deres 22 opgør.

Hoffenheim er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til Wolfsburg, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Wolfsburg ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hoffenheim rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 17 gange, eller 1.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede 1 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolfsburg v Hoffenheim.

 • Der er scoret imod Wolfsburg i 13 af de seneste 15 kampe
 • Wolfsburg har ikke tabt deres seneste 3 hjemmekampe
 • I 9 af de seneste 10 kampe Hoffenheim har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Hoffenheim i de seneste 10 kampe
 • Hoffenheim scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
 • Hoffenheim tabte deres seneste 4 kampe
 • Hoffenheim har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
 • I 10 af de seneste 11 hjemmekampe Wolfsburg har spillet mod Hoffenheim har begge hold scoret
 • Wolfsburg har scorede i de seneste 13 hjemmekampe i træk de har spillet mod Hoffenheim
 • Wolfsburg har scoret imod i 21 af de senest 23 kampe mod Hoffenheim
 • I 11 ud af 13 seneste Wolfsburg hjemmekampe mod Hoffenheim var antallet af mål over 2.5
 • Wolfsburg har har ikke tabt i 12 af 13 seneste hjemmekampe mod Hoffenheim

Form Wolfsburg mod Hoffenheim

Wolfsburg drømmer om mere.

Wolfsburg har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til RB Leipzig. De svarede stærkt igen mod Greuther Fuerth, som blev slået 4-1, før de sejrede 2-0 over Eintracht.

Hoffenheim i ekspresfart mod bunden.

Hoffenheim har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-4 af Freiburg, før B. Dortmund satte sig igennem med 2-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Mainz 05, der satte sig igennem med 2-0.

Wolfsburg v Hoffenheim Indbyrdes historik

Hoffenheim havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i September 2021 i 1. Bundesliga. Wolfsburg går ind til opgøret med en historik mod Hoffenheim, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem Wolfsburg og Hoffenheim bød 8 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 9 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor Wolfsburg og Hoffenheim ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Volkswagen Arena.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Max Kruse. Han har vist flaget for Wolfsburg med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Hoffenheim har til gengæld forhåbninger om, at Ihlas Bebou kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.