Wolfsburg langer ud efter Lille og deltagelse i Champions League

Wolfsburg tager imod Lille på onsdag til en kamp i sidste runde af gruppespillet i Champions League. De sidste brikker falder på plads i denne runde, hvor enkelte klubber stadig jagter billetten til forårets knockout-kampe. 

Når det kommer til mål, er Wolfsburg ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Lille ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Wolfsburg v Lille statistik og historik

Spørger du bookmakerne er Wolfsburg favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 2.00, da Wolfsburg vurderes til at have 50%chance for at slå Lille. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.55 at hente sig på oddset, mens sejr til Lille kan spilles til 3.75.

Alt er ganske enkelt pivåbent i denne gruppe, som Lille foreløbig fører an. Det kan dog ændre sig totalt i løbet af onsdag aften. Wolfsburg skal bruge en sejr for at gå videre i Champions League. Får de ikke en sejr, slutter de aftenen som nummer fire og helt ude af europæisk sammenhæng.

Lille har de bedste kort af alle og point her holder dem som minimum foran Wolfsburg og dermed klar til flere europæiske kampe. Det er endda nok til også at gå videre i denne turnering.

Wolfsburg er bookmakernes favorit til 2.00 på oddset, men i deres nuværende form kunne outsiderne fra Lille ligne et godt værdi-spil. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Wolfsburg 50% chance for at banke Lille. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod Lille udbetaler 3.75 i gevinst på oddset for en sejr.

Nøgletal for Wolfsburg og Lille.

  • Wolfsburg er ubesejret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Wolfsburg har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • I 3 of 5 seneste Wolfsburg kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Wolfsburg har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Lille er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Lille har tabt i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • I 3 of 5 seneste Lille kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 seneste Lille udebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Lineup Wolfsburg vs Lille

Form Wolfsburg mod Lille

Wolfsburg har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Sevilla, før B. Dortmund satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Mainz 05, der satte sig igennem med 3-0.

Lille er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De opnåede først 1-1 mod Nantes, før de sejrede 1-2 over Rennes. De fulgte op på sejren med ny gevinst, denne gang mod Troyes, der blev sat på plads i en 2-1 sejr.
 

Wolfsburg v Lille Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Champions League mellem Wolfsburg og Lille fandt sted i december 2014. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Bookmakerne har Wolfsburg som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Wolfsburg 50% chance for at banke Lille. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod Lille udbetaler 3.75 i gevinst på oddset for en sejr. Wolfsburg møder Lille med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-0 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

Spørger du bookmakerne er Wolfsburg favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 2.00, da Wolfsburg vurderes til at have 50%chance for at slå Lille. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.55 at hente sig på oddset, mens sejr til Lille kan spilles til 3.75.

Hold øje med…

Lukas Nmecha scorede 3 gange i de seneste seks kampe for Wolfsburg, og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her. Det er fristende at kigge efter Jonathan David i forsøget på at gætte en målscorer for Lille, da han sørgede for 4 mål i deres seneste seks kampe.