Ingvardtsens Union gæster Champions League jægerne fra Wolfsburg

Wolfsburg tager den kommende lørdag imod Union Berlin i 1. Bundesliga på Volkswagen Arena. Wolfsburg er placeret nummer 3 i stillingen med 57 point for 31 kampe, og 11 point bagefter efter 31 kampe ligger Union Berlin nummer 8.

Wolfsburg drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Wolfsburg, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Wolfsburg gik ned 3-2 i en kamp mod Bayern München, hvorefter de noterede en 3-1 sejr mod VfB Stuttgart for senest at agere den ene part i et 2-0 nederlag mod B. Dortmund.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for Wolfsburg hjemme, men tre point på lørdag virker ikke utænkeligt.

Union Berlin håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Union Berlin igennem de seneste ugers kampe. I Union Berlins 3 sidste kampe har de været igennem en 2-1 sejr mod VfB Stuttgart,
hvorefter fulgte et 2-0 nederlag mod B. Dortmund, mens de senest smadrede Werder Bremen 3-1.

Formen kunne godt være bedre hos Union Berlin og de får brug for masser af kampgejst, hvis de skal forbedre deres nuværede historik, der siger 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe.

Wolfsburg vs Union Berlin h2h

Head-2-Head

Værdien ligger i krydset

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Wolfsburg og Union Berlin senest mødte hinanden i 1. Bundesliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Volkswagen Arena. Wolfsburg vandt 33.33333333333333%, mens Union Berlin vandt 0% af deres seneste 3 kampe i 1. Bundesliga. Det efterlader et facit, der siger 1-2-0 i det samlede regnskab.

  • Wolfsburg har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Wolfsburg kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 3 of 5 seneste Wolfsburg kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Wolfsburg har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.
  • Union Berlin ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Union Berlin har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Union Berlin har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • Der er scoret imod Union Berlin i de seneste 7 af 9 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Wolfsburg giver 1.75 for en sejr, uafgjort betaler 3.80 retur, mens Union Berlin giver 4.75 på oddset.