Wolfsburg mod Union Berlin i 1. Bundesliga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Wolfsburg byder velkommen til Union Berlin i 1. Bundesliga den kommende lørdag på Volkswagen Arena.

Med en placering som nummer 12 i stillingen har Wolfsburg samlet 28 point efter 24 kampe. På 37 point befinder Union Berlin sig rangeret som nummer 7 for 24 afviklede kampe.

Wolfsburg har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Union Berlin i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Wolfsburg ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Union Berlin vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål i e kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolfsburg v Union Berlin.

  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Wolfsburg har spillet, har begge hold scoret
  • Wolfsburg scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Wolfsburg har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Wolfsburg har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Union Berlin i 15 af de seneste 17 udekampe
  • Wolfsburg har har ikke tabt i 4 af 5 seneste kampe mod Union Berlin
  • I 3 ud af 4 seneste Wolfsburg kampe mod Union Berlin var antallet af mål over 2.5
  • Wolfsburg har scorede i 4 af de senest 5 kampe mod Union Berlin
  • Wolfsburg har har ikke vundet i 3 af 4 seneste kampe mod Union Berlin

Form Wolfsburg mod Union Berlin

Wolfsburg drømmer om mere.

De seneste tre kampe har for Wolfsburg givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Eintracht med 2-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Hoffenheim. Deres seneste opgør, mod B. M’gladbach, indbragte et point i en 2-2 kamp.

Union Berlin håber på yderligere point til samlingen.

Union Berlin har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Arminia Bielefeld. De svarede stærkt igen mod Mainz 05, som blev slået 3-1, før de sejrede 2-1 over St. Pauli.

Wolfsburg v Union Berlin Indbyrdes historik

Union Berlin havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i oktober 2021 i 1. Bundesliga. Wolfsburg møder Union Berlin med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-1 for deres seneste 5 kampe i 1. Bundesliga. I 3 af de seneste 5 opgør mellem Wolfsburg og Union Berlin var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Wolfsburg og Union Berlin ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Volkswagen Arena.

Manden med målnæsen