Wolverhampton mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Arsenalden kommende lørdag møder Wolverhampton. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Arsenal er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 71 point sammen på deres første 32 kampe. Wolverhampton er 43 point efter i stillingen med 32 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 11 i stillingen.

Wolverhampton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Wolverhampton har vundet 12 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i Premier League. Wolverhampton har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Arsenal kigger på 22 sejre, samt fem uafgjorte såvel som fem nederlag i Premier League. Arsenal tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

  • Wolverhampton scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
  • Wolverhampton scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe i Premier League
  • 11 af Wolverhampton’s seneste 13 hjemmekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 8 af Wolverhampton’s seneste 9 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 9 af Wolverhampton’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Arsenal var i vandt 10 af deres seneste 12 kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Arsenal har i vandt 4 af de seneste 5 ude kampe i Premier League ikke indkasseret et mål
  • Arsenal vandt 10 af 12 af deres seneste kampe i Premier League
  • Arsenal har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Arsenal har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe i Premier League

Form Wolverhampton mod Arsenal

Wolverhampton har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Burnley blev det 1-1, hvorefter West Ham viste sig for stærke og sejrede 1-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Nottingham Forrest. Wolverhampton præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede ti og indkasserede ni mål.

Arsenal har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Bayern Munich, hvorefter de mod Aston Villa tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Bayern Munich, der vandt 1-0. Arsenal har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 22 mål og indkasserede en på deres vej.

Wolverhampton opnåede tre sejre og 11 point i de seneste ni kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 11 gange i disse kampe, men lukkede også selv 16 ind.

Wolverhampton vs Arsenal – Seneste nyt

I værste fald må Arsenal finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Emile Smith Rowe, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Thomas Partey og Jurrien Timber bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Arsenal, når de drager til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Arsenal – indbyrdes historik

Wolverhampton har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne Arsenal. Med sejre på 2-1 og 5-0 i deres seneste to opgør mod Wolverhampton ser Arsenal uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Arsenal synes at have et godt øje til Wolverhampton, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

Arsenal scorede i deres seneste 21 opgør mod Wolverhampton i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Wolverhampton og Arsenal fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Wolverhampton mod Arsenal Spiltips

Hold godt øje med Matheus Cunha, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Wolverhampton. For gæsterne præsterede Kai Havertz tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Wolverhampton vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne nul gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Arsenal vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Wolverhampton på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af Arsenals seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Wolverhampton presterte en mål i gjennomsnitt, mens Arsenal presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Wolverhamptons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.2 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Arsenal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.