Wolverhampton mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både Wolverhampton og Bournemouth går ind til kampen den kommende onsdag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Molineux Stadium.

Når det kommer til mål, er Wolverhampton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Bournemouth har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende onsdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Wolverhampton er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i Premier League i denne sæson. Wolverhampton har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Bournemouth kigger på 11 sejre, samt ni uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League. Bournemouth bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Wolverhampton scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe i Premier League
  • Wolverhampton scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • 12 af Wolverhampton’s seneste 14 hjemmekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 9 af Wolverhampton’s seneste 10 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 10 af Wolverhampton’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Bournemouth scorede i 22 af deres seneste 24 kampe i Premier League
  • Bournemouth scorede i deres seneste 12 udekampe
  • Bournemouth scorede i deres seneste 11 udekampe i Premier League
  • I 7 af de seneste 8 udekampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 7 udekampe Bournemouth har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Wolverhampton mod Bournemouth

Bare ét point forhindrer Wolverhampton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af West Ham, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Nottingham Forrest. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Arsenal, som satte sig igennem med 0-2. Wolverhampton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede syv og lukkede 11 mål ind.

Bare ét point forhindrer Bournemouth i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Luton, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Manchester United. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Aston Villa, som satte sig igennem med 3-1. Bournemouth kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv otte.

Wolverhampton noterede sig 19 point efter fem sejre i deres seneste 11 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 16 mål, men indkasserede også ti selv.

Wolverhampton vs Bournemouth – Seneste nyt

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

James Hill, Max Aarons, Darren Randolph, Tyler Adams og Ryan Fredericks bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bournemouth, når de drager til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Bournemouth – indbyrdes historik

Wolverhampton har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Wolverhampton vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på onsdag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Wolverhampton vandt fire af de seneste fire opgør, mens Bournemouth vandt tre af de foregående syv kampe.

Begge hold scorede i tre af de seneste syv kampe mellem Wolverhampton og Bournemouth.

Wolverhampton mod Bournemouth Spiltips

Han har hamret 18 mål ind så langt i turneringen og Dominic Solanke stod desuden for fire basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Wolverhampton.

Wolverhampton vandt fem af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fem nederlag. Bournemouth vandt fire af deres seneste 10 udekampe, og spillede to uafgjort, mens det blev til fire nederlag. Wolverhampton har set fem af deres seneste 10 kampe i Molineux Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i syv Bournemouths seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Wolverhampton præsterede et gennemsnit på 1.15 mål, mens Bournemouth snittede 0.56 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Wolverhamptons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Bournemouth spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.