Wolverhampton mod Burnley – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Wolverhampton byder Burnley op til dans på tirsdag på Molineux Stadium stadion.

Som ligaens bundprop har Burnley opnået syv point efter 14 runder, mens Wolverhampton har kæmpet sig til 15 point. Dette giver dem en placering som nummer 13 i Premier League stillingen.

Der har været seriøst med mål, når Wolverhampton har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste 11 kampe i streg.

Wolverhampton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Burnley er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Burnley præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Wolverhampton er noteret for fire sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Premier League i denne sæson. Wolverhampton lykkedes med at komme på måltavlen hver gang i deres seneste 13 kampe.

Burnley kigger på to sejre, samt en uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • I de seneste 11 kampe i træk Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Wolverhampton scorede i deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 11 kampe
  • 10 af Wolverhampton’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Burnley var i tabte de seneste 7 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 13 af Burnley’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • Burnley tabte deres seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod Burnley i 16 af de seneste 18 kampe
  • Burnley var i tabte de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Wolverhampton mod Burnley

Wolverhampton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Tottenham. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-2 til Fulham, siden 2-1 mod Arsenal. Wolverhampton opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede ni og lukkede 12 mål ind.

Burnley har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-1 af Arsenal. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-2 til West Ham, for så at svare igen med en 5-0 sejr over Sheffield United. Burnley kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv fem.

Wolverhampton opnåede syv point for deres seneste fire møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede fem og lukkede fire mål ind. Burnley sikrede sig to sejre fra ni scorede mål og fire indkasserede i deres seneste fire kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem syv point til kontoen.

Wolverhampton vs Burnley – Seneste nyt

Wolverhampton kan have op til fire fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Burnley.

Rayan Ait Nouri, Pedro Neto, Joe Hodge og Joe Hodge er alle ude af truppen, som Wolverhampton tager imod Burnley med på Molineux Stadium.

I værste fald må Burnley finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Jack Cork, Arijanet Muric, Lyle Foster, Manuel Benson, Dara O’Shea og Vitinho bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Burnley, når de drager til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Burnley – indbyrdes historik

Burnley er ubesejret mod Wolverhampton i de sidste 7 indbyrdes opgør. Burnley vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på tirsdag. På trods af en 1-0 sejr til Burnley i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Wolverhampton vandt en kamp og Burnley vandt fire opgør.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Burnley og Wolverhampton.

Wolverhampton mod Burnley Spiltips

Jay Rodriguez virker til at være i anstændig form for Burnley, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Wolverhampton, som er store favoritter til sejren den kommende tirsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Matheus Cunha, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Wolverhampton vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Burnley vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Wolverhampton på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Burnleys seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Wolverhampton har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har Burnley et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Wolverhamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Burnley formåede at score 1.1 mål i gennemsnit.