Wolves jagter succesoplevelse mod Palace

Der spilles to aftenkampe denne fredag i den engelske FA Cup og den ene af disse finder sted i Wolverhampton. Her tager hjemmeholdet Wanderers imod Crystal Palace på Molinex Stadium, og det er tredje gang i træk, at Wolves har hjemmebanefordel mod Palace. Wolves giver sølle 2.10 for en sejr på oddset. Gevinst til The Eagles kan til gengæld spilles til 3.70 på oddset i en kamp, hvor dommer David Coote fløjter kick off kl. 20.45.

Wolverhamptons form er bestemt ikke prangende. Én sejr i de seneste fem kampe, men ingen i de seneste fire, siger lidt om et hold på jagt efter formen. Senest smed de en 3-1 føring i udekampen mod Brighton, og der er godt brug for en succesoplevelse.

Formen hos Crystal Palace er også lidt ujævn i øjeblikket for at sige det mildt. De har præcis samme historik for de seneste fem kampe som Wolverhampton. En sejr, to nederlag og to gange uafgjort. Senest præsterede de dog en sejr over nødstedte Sheffield United, så ikke alt er i hegnet.

Det er en meget jævnbyrdig historik, de to klubber har samlet i indbyrdes opgør over de seneste år. Wolverhampton vandt fire af deres seneste 10, mens Palace sørme også sejrede fire. Wolves vandt dog de seneste to, begge på hjemmebane og begge til nul. Med andre ord et lille mentalt overtag til hjemmeholdet fredag. Fire af deres seneste 10 kampe bød på over 2.5 mål. Fem af de seneste 10 indbyrdes opgør havde mål af begge hold.

De spillede mod hinanden i både juli og oktober på samme stadion og Wolves vandt begge 2-0. Ingen af deres seneste fem møder havde mere end to scoringer. De har ikke spillet 0-0 mod hinanden siden 1999, men der er stadig grænser for iveren efter at komme frem til mål. Med begge på jagt efter formen forventer vi en gentagelse af de seneste målfattige kampe.

Flere interessante tips