Wolverhampton mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolverhampton nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Crystal Palace kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Wolverhampton går ind til runde 37 som nummer 12 i Premier League tabellen med 46 point på kontoen. Med 36 runder bag dem har Crystal Palace samlet 43 point, hvilket giver dem en placering som nummer 14 i stillingen.

Wolverhampton fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på lørdag. Crystal Palace bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Wolverhampton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 20 mål imod, et gennemsnit på to pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Crystal Palace har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Wolverhampton har vundet 13 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 16 kampe i denne sæson i Premier League. Wolverhampton lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Crystal Palace kigger på 11 sejre, samt ti uafgjorte såvel som 15 nederlag i Premier League. Crystal Palace tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 11 kampe
  • 14 af Wolverhampton’s seneste 16 hjemmekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 10 kampe i Premier League
  • 11 af Wolverhampton’s seneste 13 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 8 af Wolverhampton’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace scorede i 18 af deres seneste 20 kampe i Premier League
  • Crystal Palace har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe i Premier League
  • Crystal Palace scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 5 Crystal Palace udekampe , har summen af mål været under 2.5

Form Wolverhampton mod Crystal Palace

Wolverhampton har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Bournemouth tabte de 0-1, hvorefter de vandt 2-1 over Luton. De var tilbage i rendestenen med et 5-1 nederlag mod Manchester City. Wolverhampton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede seks mål, men lukkede også syv ind.

Crystal Palace virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Newcastle, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Fulham, hvorpå Manchester United blev besejret 4-0. Crystal Palace kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv fem.

Wolverhampton noterede sig 22 point efter seks sejre i deres seneste 12 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 18 mål, men indkasserede også 11 selv.

Wolverhampton vs Crystal Palace – Seneste nyt

Det er navne som Marc Guehi, Michael Olise, Eberechi Eze, Rob Holding, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi og Nathan Ferguson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Wolverhampton sikrede sig alle tre point i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe mod Crystal Palace. Wolverhampton tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Crystal Palace, da Crystal Palace noterede en sejr på 3-2. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Wolverhampton sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Crystal Palace synes at have et godt øje til Wolverhampton, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Crystal Palace og Wolverhampton.

Wolverhampton mod Crystal Palace Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Hee-Chan Hwang, der viser god form for Wolverhampton. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Crystal Palace.Gæsterne krydser fingre for Jean-Philippe Mateta til at score igen efter seks Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Wolverhampton vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne nul gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra Crystal Palace vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Wolverhampton holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Crystal Palace præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Wolverhampton præsterede et gennemsnit på en mål, mens Crystal Palace snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Wolverhamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Crystal Palace spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.