Wolverhampton mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Wolverhampton tørner sammen med rivaler Crystal Palace i et derby Premier League på tirsdag på Molineux Stadium.

Når det kommer til mål, er Wolverhampton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Crystal Palace er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Crystal Palace præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Wolverhampton er noteret for ni sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 16 nederlag i Premier League i denne sæson.

Crystal Palace kigger på ni sejre, samt ti uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolverhampton v Crystal Palace.

  • 13 af Wolverhampton’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Wolverhampton’s seneste 12 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 11 af Wolverhampton’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Wolverhampton har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • 7 af Wolverhampton’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • 13 af Crystal Palace’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 12 af de seneste 14 udekampe
  • Crystal Palace var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • 7 af Crystal Palace’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 9 af de seneste 11 kampe

Form Wolverhampton mod Crystal Palace

I deres seneste tre kampe formåede Wolverhampton først at banke Chelsea med 1-0. Herefter nedlagde de også Brentford med 2-0, inden stimen stoppede mod Leicester, der vandt en 2-1 sejr. Wolverhampton vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede ni mål og lukkede fem.

Crystal Palace er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-5 og 0-2 over Leeds samt Southampton. Serien blev dog bremset mod Everton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Crystal Palace to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede ni mål.

Wolverhampton vs Crystal Palace – Seneste nyt

Wolverhampton kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Crystal Palace.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic er alle ude af truppen, som Wolverhampton tager imod Crystal Palace med på Molineux Stadium.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Wolverhampton. Blandt de fraværende spillere i Crystal Palace-truppen, er Tyrick Mitchell i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

James McArthur og Nathan Ferguson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Crystal Palace har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Wolverhampton i Premier League-regi. Med sejre på 2-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Wolverhampton ser Crystal Palace uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Wolverhampton vandt fire opgør, mens Crystal Palace sejrede fem gange. En hjemmesejr giver odds 2.30 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 3.20.

Crystal Palace scorede i deres seneste 4 opgør mod Wolverhampton i Premier League. De seneste møder mellem Wolverhampton og gæsterne fra Crystal Palace har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end otte af de seneste ni opgør.

Wolverhampton mod Crystal Palace Spiltips

Hold godt øje med Hee-Chan Hwang, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Wolverhampton. For gæsterne præsterede Eberechi Eze tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Wolverhampton vandt seks af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fire nederlag. Crystal Palace vandt tre af deres seneste 10 udekampe, og spillede to uafgjort, mens det blev til fem nederlag. Crystal Palace scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Wolverhampton var først på pletten i seks af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i en kamp af de seneste ni kampe kampe mellem de to rivaler her. Wolverhampton præsterede et gennemsnit på 0.77 mål, mens Crystal Palace snittede 1.1 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” syv gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Wolverhamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Crystal Palace spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.