Wolverhampton har brug for reaktion mod Everton

Der spilles to sene aftenkampe tirsdag i Premier League og begge fløjtes i gang kl. 21.15. I den ene hedder hjemmeholdet Wolverhampton Wanderers, der tager imod på Molineux Stadium, når Everton kommer forbi. En kamp, som i virkeligheden “tilhører” runde 18 i Premier League. Her skal Wolves forsøge at lukke afstanden i tabellen op til gæsterne. Hjemmeholdet kaster 2.55 af sig for en sejr på oddset, mens udesejr til Everton kan spilles til 2.90 på oddset.

Wolverhamptons form er lidt svær at pejle sig ind på. Den ene dag leverer de varen, om end sjældent på overbevisende manér. Den næste synes de at have vanskeligt ved at sætte sig igennem. Én sejr og to nederlag i de seneste fem kampe er ikke ligefrem noget at prale ad. Det er ganske enkelt bare svært at indkredse formen hos Espirito Santos tropper for tiden. Senest gik de dog en runde videre i FA Cup ved at sejre 1-0 over Crystal Palace.

Everton gik også en runde videre i FA Cup, det holdt dog overraskende hårdt. De måtte igennem forlænget spilletid mod Rotherham fra The Championship for at sikre avancement. Deres form er lidt ujævn i øjeblikket. Udover førnævnte sejr har de to sejre og to nederlag i deres seneste fem kampe. Ser vi på formen alene i Premier League, er der dog ikke meget at sætte en finger på. Fire sejre i fem kampe holder dem á point med fjerdepladsen.

Deres indbyrdes historik indikerer en rimelig stor jævnbyrdighed. Wolverhampton tog sig af to sejre, de seneste 10 gange de stod overfor hinanden. Everton vandt tre gange. Det efterlader ikke færre end fem kampe, som sluttede uafgjort. Seks af deres seneste 10 kampe havde over 2.5 mål. Seks af deres seneste 10 kampe havde mål af begge hold.

Flere interessante tips