Muntre Leeds på måljagt i Wolverhampton

Wolves vil forsøge at konsolidere eller måske endda forbedre positionen i Premier League yderligere, når de tager imod Leeds den kommende fredag. Wolves ligger nummer 12 i stillingen med 30 point efter 24 kampe. 2 point foran efter 23 kampe, finder man Leeds på en placering som nummer 11.

Wolves har brug for en sejr på fredag for at lukke afstanden til Leeds i stillingen i Premier League.

false

Wolves drømmer om mere.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Wolves igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres seneste tre kampe delte Wolves point i en 0-0 kamp mod Leicester, før de led et 2-0 nederlag mod Southampton i FA Cup, for så at svare igen i ligaen og vinde en 2-1 sejr mod Southampton.

Wolves har hjemme bare formået at tage 7 point ud af 18 mulige siden januar på Molineux Stadium. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på hjemmebane.

Leeds håber på yderligere point til samlingen.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Leeds igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe tabte Leeds 2-1 til Everton, hvorefter de tog en 2-0 sejr mod Crystal Palace for senest at lide et 4-2 nederlag mod Arsenal.

Leeds har på udebane noteret sig 9 point ud af 18 mulige siden december. En form, som giver Wolves en tro på, at point er indenfor rækkevidde på fredag.

Wolves vs Leeds h2h

Leeds tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Wolves noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det omvendte opgør, hvor Leeds sikrede alle tre point via en sejr på 4-1. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Leeds, der siger 2-0-1 for deres seneste 3 kampes i Premier League.

  • Wolves er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Wolves har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Leeds United har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Leeds United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 7 seneste Leeds United udebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • Leeds United har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.