Liverpool skal bygge videre på triumf i Champions League

Begge parter går ind til kampen den kommende mandag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra vil begge selvfølgelig have sigtekornet rettet imod en højere placering. Wolves indtager pladsen som nummer 12 i Premier League med 35 point efter 28 kampe. Liverpool er 8 point foran som nummer 8 for 28 kampe.

Det er snart nogle runder siden, at Wolves senest smagte sejrens sødme i Premier League. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra The Reds.

Wolves håber på yderligere point til samlingen.

Wolves har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I Wolves’ 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod Newcastle, hvorpå fulgte et 4-1 nederlag mod Manchester City, mens de senest spillede 0-0 mod Aston Villa.

Med 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme kan præstationerne fra Wolves vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende hjemmekamp.

Liverpool drømmer om at stoppe ringe stime.

Selvom formen måske ikke er decideret katastrofal – 3 sejre i de seneste 6 kampe for Liverpool – er den omvendt heller ikke formidabel. I deres seneste tre kampe Liverpool gik ned 1-0 i en kamp mod Chelsea, før de led et 1-0 nederlag mod Fulham for så senest at præstere en 2-0 sejr mod RB Leipzig i Champions League.

Liverpool har på udebane taget 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen den kommende mandag.

Wolves vs The Reds h2h

Head-2-Head

The Reds vandt 4-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Anfield i december 2020 i Premier League. Begge parter gik forholdsvis forsigtigt til værks i de seneste kampe imellem dem. I 8 af deres 10 foregående opgør præsterede mindst ét af holdene et clean sheet. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i Premier League har Liverpool generelt været dominerende mod Wolves, som de har besejret i 80% af kampene.

  • Wolves ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Wolves er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Wolves har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • Liverpool har tabt i seneste 6 af 7 kampe;
  • Liverpool har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Liverpool kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.