Manchester United har fokus rettet mod Europa League-finale

Wolves tager den kommende søndag imod Manchester United i Premier League på Molineux Stadium. Wolves er placeret nummer 12 i stillingen med 45 point for 37 kampe, og 26 point foran efter 37 kampe ligger Manchester United nummer 2.

Manchester United længes efter at få stoppet deres nuværende stime af kampe uden sejr i Premier League den kommende søndag. Der er dog anledning til en vis optimisme, når de går ind til kampen Wolves som favoritter.

Wolves drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Wolves igennem de seneste ugers kampe. Deres seneste tre kampe gav først Wolves en 2-1 sejr mod Brighton, herefter fulgte et 2-0 nederlag mod Tottenham, mens de i den seneste kamp tabte 1-0 til Everton.

Med 3 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme kan præstationerne fra Wolves vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende hjemmekamp.

Manchester United drømmer om at stoppe ringe stime.

Manchester United er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Manchester United seneste 3 kampe byder på et 2-1 nederlag mod Leicester, et 4-2 nederlag mod Liverpool og senest en 1-1 uafgjort mod Fulham .

Manchester United har vist rigtig god form ude på det seneste med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen den kommende søndag.

Wolves vs Manchester United h2h

The Red Devils har overtaget

The Red Devils vandt 1-0 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Old Trafford i december 2020 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med en historik der siger 5-3-2 mod Wolves i deres seneste dueller i Premier League, kan The Red Devils i det mindste nære en vis optimisme i forhold til den kommende kamp.

Stats and facts for Wolves and Manchester United.

  • WolvesI 5 of 7 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • WolvesWolves har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • WolvesWolves har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk.
  • Manchester UnitedManchester United ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester UnitedManchester United er ubesejret i de seneste 25 udebane kampe i træk;
  • Manchester UnitedManchester United har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Manchester UnitedI 6 of 8 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Wolves giver 2.45 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens Manchester United giver 2.70 på oddset.