Wolverhampton mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både Wolverhampton og Manchester United går ind til kampen på torsdag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Molineux Stadium.

Wolverhampton er nummer 11 i tabellen med 29 point efter 21 kampe, mens Manchester United rangerer som nummer 8 med 32 point efter 21 kampe.

Wolverhampton har før kampen den kommende torsdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Manchester United er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Manchester United præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Wolverhampton er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson. Wolverhampton er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Molineux Stadium nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Manchester United har indtil videre præsteret ti sejre og to uafgjorte samt ni nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Wolverhampton scorede i deres seneste 17 hjemmekampe i Premier League
  • Wolverhampton scorede i deres seneste 13 hjemmekampe
  • Wolverhampton scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • Wolverhampton har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Wolverhampton har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 14 af Manchester United’s seneste 16 kampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 14 af Manchester United’s seneste 16 udekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 9 af Manchester United’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Manchester United’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Manchester United har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Wolverhampton mod Manchester United

Wolverhampton ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Brentford. Herefter var de oppe imod Brighton i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod West Bromwich, som blev nedlagt med 0-2. Wolverhampton præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 11 i kassen selv, mens de lukkede fem mål ind.

Manchester United virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Wigan, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 2-2 mod Tottenham, hvorpå Newport blev besejret 2-4. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Manchester United to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede fem og scorede fem mål.

Wolverhampton vs Manchester United – Seneste nyt

Wolverhampton kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester United den kommende torsdag. Joao Gomes, Boubacar Traore, Rayan Ait Nouri og Hee-Chan Hwang er ikke til rådighed for Wolverhampton-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Joe Hodge sidder over for Wolverhampton i deres kommende opgave på grund af en skade.

Manchester United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele en har skavanker af varierende art. Sofyan Amrabat og Andre Onana er ikke tilgængelige for Manchester United på torsdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Marcus Rashford, Luke Shaw, Anthony Martial, Victor Lindelof, Mason Mount, Harry Maguire, Antony, Mason Mount og Tyrell Malacia bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester United, når de drager til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Manchester United – indbyrdes historik

Manchester United har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Wolverhampton. Med sejre på 1-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Wolverhampton ser Manchester United uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Wolverhampton går til kampen mod Manchester United med en 2-2-6 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem Wolverhampton og Manchester United blev der scoret højst to mål. I tre af de tidligere ti kampe mellem Wolverhampton og Manchester United scorede begge hold.

Wolverhampton mod Manchester United Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Mario Lemina, der viser god form for Wolverhampton. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Manchester United.Gæsterne krydser fingre for Marcus Rashford til at score igen efter to Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Wolverhampton høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. Manchester United sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Wolverhampton på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Manchester Uniteds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Wolverhampton præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Manchester United snittede en mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” syv gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Wolverhamptons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.