Wolverhampton mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Wolverhampton og Newcastle, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Molineux Stadiumden kommende lørdag.

Wolverhampton er nummer 12 i tabellen med 11 point efter ni kampe, mens Newcastle rangerer som nummer 6 med 16 point efter ni kampe.

Der er blevet scoret flittigt i Wolverhamptons seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende lørdag.

Wolverhampton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Newcastle ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.5 mål pr. kamp, svarende til 25 mål i alt. I egen ende lukkede de ti mål ind, eller en mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

Wolverhampton er noteret for tre sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson. Wolverhampton scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Newcastle kigger på fem sejre, samt en uafgjorte såvel som tre nederlag i Premier League. Newcastle tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 7 kampe i træk Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Wolverhampton scorede i deres seneste 10 kampe
  • Wolverhampton scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Wolverhampton har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Newcastle scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Der er scoret imod Newcastle i 17 af de seneste 19 udekampe
  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 8 kampe
  • Newcastle har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 3 Newcastle kampe, har summen af mål været over 3.5

Form Wolverhampton mod Newcastle

Wolverhampton virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Manchester City, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 1-1 mod Aston Villa, hvorpå Bournemouth blev besejret 1-2. Wolverhampton opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede syv og lukkede ti mål ind.

Newcastle har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod West Ham, før de sejrede 4-0 mod Crystal Palace. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod B. Dortmund. Newcastle kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv 14.

Wolverhampton vs Newcastle – Seneste nyt

Wolverhampton skulle bare have én spiller siddende, når de møder Newcastle på Molineux Stadium.

Wolverhampton må stille op uden Joe Hodge den kommende lørdag mod Newcastle, da han døjer med en skade.

I værste fald må Newcastle finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Alexander Isak, Lewis Miley, Sven Botman, Joelinton, Javier Manquillo og Emil Krafth bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle, når de drager til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Newcastle – indbyrdes historik

Newcastle har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Wolverhampton. Newcastle vandt 2-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Wolverhampton vandt to af deres foregående ti kampe mod Newcastle, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

Newcastle scorede i deres seneste 16 opgør mod Wolverhampton i Premier League. I ni af de tidligere ti kampe mellem Wolverhampton og Newcastle scorede begge hold.

Wolverhampton mod Newcastle Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Callum Wilson, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i de seneste seks kampe i Premier League for Newcastle. Hans sæsontotal i Premier League siger seks mål. Med fire mål i seks kampe for Wolverhampton i Premier League, er Hee-Chan Hwang også en spiller, der er værd at holde øje med.

Wolverhampton høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Newcastle sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt to nederlag. Newcastle scorede kampens første mål beskedne tre gange i deres seneste 10 udekampe. Wolverhampton var først på pletten i otte af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Wolverhampton præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Newcastle snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede ni gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Wolverhamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.