Wolverhampton mod Sheffield United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Sheffield United kommer til Molineux Stadium til et opgør i Premier League på søndag, håber Wolverhampton at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Wolverhampton er placeret som nummer 11 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 35 point til samlingen. Sheffield United har opnået 13 point, hvilket placerer dem som nummer 20 efter 25 runder.

Sheffield United fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. Wolverhampton bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Wolverhampton har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Sheffield United er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 24 mål, mens Sheffield United præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.4 mål pr. kamp.

Wolverhampton er noteret for ti sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Premier League i denne sæson.

Sheffield United kigger på tre sejre, samt fire uafgjorte såvel som 18 nederlag i Premier League. Sheffield United indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • Wolverhampton scorede i deres seneste 18 hjemmekampe i Premier League
  • Wolverhampton scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • Wolverhampton scorede i deres seneste 14 hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Wolverhampton har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Wolverhampton scorede i 20 af deres seneste 22 kampe i Premier League
  • Sheffield United har ikke vundet 34 af 36 af deres seneste udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Sheffield United i 34 af de seneste 35 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Sheffield United i 28 af de seneste 30 kampe
  • Sheffield United har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Sheffield United i 22 af de seneste 23 kampe i Premier League

Form Wolverhampton mod Sheffield United

Wolverhampton har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Chelsea med 2-4. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Brentford. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Tottenham. Wolverhampton præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ti og indkasserede otte mål.

Det er alt eller intet for Sheffield United i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 0-5 nederlag mod Aston Villa, hvortil de svarede igen mod Luton i en 1-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-5 mod Brighton. Sheffield United kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv seks.

Wolverhampton noterede sig 11 point efter tre sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også syv selv.

Wolverhampton vs Sheffield United – Seneste nyt

Mason Holgate og Oliver McBurnie har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Sheffield United-kamp på grund af karantæne.

Oliver McBurnie, Ivo Grbic, George Baldock, Chris Basham, John Egan og Daniel Jebbison bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Sheffield United, når de drager til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Sheffield United – indbyrdes historik

Wolverhampton sikrede sig alle tre point i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe mod Sheffield United. Sheffield United vandt 2-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på søndag. Wolverhampton vandt seks af deres foregående ti kampe mod Sheffield United, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

Wolverhampton scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Sheffield United i Premier League. I to af de tidligere fem kampe mellem Wolverhampton og Sheffield United scorede begge hold.

Wolverhampton mod Sheffield United Spiltips

Ben Brereton Diaz virker til at være i anstændig form for Sheffield United, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Wolverhampton, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Matheus Cunha, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

Wolverhampton var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. Sheffield United sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Wolverhampton på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Sheffield Uniteds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Wolverhampton præsterede et gennemsnit på en mål, mens Sheffield United snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Wolverhamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Sheffield United formåede at score 1.6 mål i gennemsnit.