Southampton holder Wolverhampton fra biddet

Det er to klubber med bunkevis af år på bagen, men det er alligevel kun 40. gang, at de to støder sammen i en direkte duel. Det er nemlig mere reglen end undtagelsen, at Wolverhampton og Southampton ligger i samme række, men nu brager de sammen for tredje sæson i træk i Premier League. Tror man på et-tallet, skal man hakke til odds 2.25, mens en udesejr til Saints giver odds 3.30.

Southampton var et af de hold, som ikke kunne bruge landskampspausen til noget som helst, da formen var formidabel. De sidste seks kampe kastede 16 af 18 mulige point af sig og mindst to mål scoret i de sidste fem kampe. Wolves havde også fået sæsonen på skinner, men løb så ind i et nederlag til Leicester lige inden 14 dages lukketid, så “Ulvene” er på udkig efter igen at komme på sejrskurs.

Hjemmeholdet kan være uden vigtige Conor Coady, og ligeså kan Leander Dendoncker være ude efter at have pådraget sig en slag-skade i aktion for Belgien. Gæsterne fra Sydkysten skulle være uden topscorer Danny Ings, som endnu ikke er blevet sin skade kvit.

Wolves kan rykke á point med mandagens modstander med en sejr, og de vil selvfølgelig hente opmuntring i det faktum, at de nappede fire point fra Saints i sidste sæson. Et nederlag vil dog give et hul til Southampton på seks point, og det ønsker de under ingen omstændigheder. Det kan give en forsigtighed, som resulterer i, at begge parter i sidste ende faktisk lever ganske udmærket med pointdeling.

Flere interessante tips