Wolverhampton mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Wolverhampton tørner sammen med rivaler Tottenham i et derby Premier League den kommende lørdag på Molineux Stadium.

Tottenham er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 26 point sammen på deres første 11 kampe. Wolverhampton er 12 point efter i stillingen med 11 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 14 i stillingen.

Tottenham fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Wolverhampton bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Wolverhampton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

Tottenham rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 11 gange, eller 1.1 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

Wolverhampton har vundet tre sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Premier League. Wolverhampton har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Tottenham har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 11 kampe. De kan i stedet fremvise otte sejre og to uafgjorte. Tottenham tabte ingen af deres seneste 7 udekampe.

Vores tip

  • I de seneste 9 kampe i træk Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Wolverhampton scorede i deres seneste 12 kampe
  • Wolverhampton scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Wolverhampton har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham scorede i deres seneste 27 kampe
  • I 13 af de seneste 15 udekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i deres seneste 15 udekampe
  • 11 af Tottenham’s seneste 13 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Tottenham i 17 af de seneste 19 udekampe

Form Wolverhampton mod Tottenham

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Wolverhampton i øjeblikket. Mod Bournemouth satte de sig igennem i en 1-2 sejr, før de spillede 2-2 mod Newcastle. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Sheffield United. Wolverhampton var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens tre sluttede uafgjort og de led to nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig 12.

I deres seneste tre kampe formåede Tottenham først at banke Fulham med 2-0. Herefter nedlagde de også Crystal Palace med 1-2, inden stimen stoppede mod Chelsea, der vandt en 1-4 sejr. Tottenham præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 14 mål i kassen, mens de indkasserede syv.

Wolverhampton vs Tottenham – Seneste nyt

Wolverhampton kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Tottenham.

Hugo Bueno, Pedro Neto, Joe Hodge og Joe Hodge er blandt de fire spillere, som mangler for Wolverhampton på lørdag.

I værste fald må Tottenham finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Ben Davies, Manor Solomon, Ivan Perisic, Alfie Whiteman, Ryan Sessegnon og Hugo Lloris, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Tottenham – indbyrdes historik

Wolverhampton vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Wolverhampton vandt fire opgør, mens Tottenham sejrede fire gange.

I de seneste 6 indbyrdes opgør i Premier League imellem Wolverhampton og Tottenham blev der scoret højst to mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Wolverhampton og Tottenham fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Wolverhampton mod Tottenham Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Heung-Min Son været på tavlen fem gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på lørdag, skyldes det, at Tottenham håber, at han kan bygge på mod Wolverhampton. Sidstnævnte håber til gengæld på Hee-Chan Hwang til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

Wolverhampton høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt en nederlag. Tottenham præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Wolverhampton formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Molineux Stadium.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Wolverhampton har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har Tottenham et snit på 1.3 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Wolverhamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.