Wolverhampton mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolverhampton nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra West Ham kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Wolverhampton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

West Ham er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 23 mål, mens West Ham præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.3 mål pr. kamp.

Wolverhampton har vundet 12 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League.

West Ham har indtil videre præsteret 12 sejre og ni uafgjorte samt ti nederlag i Premier League. West Ham indkasserede mindst én kasse i deres seneste 11 kampe.

Vores tip

  • Wolverhampton scorede i 25 af deres seneste 27 hjemmekampe
  • Wolverhampton scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe i Premier League
  • 10 af Wolverhampton’s seneste 12 hjemmekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • Wolverhampton har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • I de seneste 6 Wolverhampton kampe i Premier League, har summen af mål været under 3.5
  • 12 af West Ham’s seneste 14 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod West Ham i 18 af de seneste 19 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 10 kampe i Premier League
  • I de seneste 5 kampe i træk West Ham har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i 15 af de seneste 17 udekampe

Form Wolverhampton mod West Ham

Bare ét point forhindrer Wolverhampton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-3 og 2-0 mod Coventry og Aston Villa. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Burnley. Wolverhampton præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 11 i kassen selv, mens de lukkede otte mål ind.

West Ham har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Aston Villa blev det 1-1, hvorefter Newcastle viste sig for stærke og sejrede 4-3. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Tottenham. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt West Ham to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede ti mål.

West Ham vandt fem sejre i deres foregående 15 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 22 mål og lukkede 29 ind. Dette indbragte dem 19 point.

Wolverhampton vs West Ham – Seneste nyt

West Ham har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Lucas Paqueta og Michail Antonio, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod West Ham – indbyrdes historik

Wolverhampton sikrede sig alle tre point i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe mod West Ham. West Ham vandt 3-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på lørdag. Wolverhampton plejer at være ok med at møde West Ham, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Molineux Stadium.

I en af de tidligere ti kampe mellem Wolverhampton og West Ham scorede begge hold.

Wolverhampton mod West Ham Spiltips

Jarrod Bowen har gang i en stærk sæson med 15 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede firekugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor West Ham krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Wolverhampton på lørdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Jarrod Bowen på oddset til komme på tavlen igen.

Wolverhampton høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Wolverhampton præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Molineux Stadium.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Wolverhampton har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har West Ham et snit på 1.3 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst ni gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Wolverhamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.