Wolverhampton vs Bournemouth – Spilfiduser, Optakt og Odds

Såvel Wolverhampton som Bournemouth ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på lørdag.

Wolverhampton er placeret som nummer 9 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 41 point til samlingen. Bournemouth har opnået 35 point, hvilket placerer dem som nummer 13 efter 28 runder.

Wolverhampton har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Bournemouth er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Bournemouth præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Wolverhampton har vundet 12 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League.

Bournemouth har indtil videre præsteret ni sejre og otte uafgjorte samt 11 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Wolverhampton scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • Wolverhampton scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe i Premier League
  • Wolverhampton har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Wolverhampton har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • 9 af Wolverhampton’s seneste 11 hjemmekampe i Premier League havde under 3.5 mål
  • 14 af Bournemouth’s seneste 16 udekampe havde over 2.5 mål
  • 11 af Bournemouth’s seneste 13 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • I de seneste 6 udekampe i træk Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Bournemouth scorede i deres seneste 10 udekampe
  • I de seneste 5 udekampe i træk Bournemouth har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Wolverhampton mod Bournemouth

Wolverhampton har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Brighton med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod Newcastle. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Fulham. Wolverhampton præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 11 i kassen selv, mens de lukkede otte mål ind.

Bournemouth virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Burnley, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 2-2 mod Sheffield United, hvorpå Luton blev besejret 4-3. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Bournemouth to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede ti mål.

Wolverhampton noterede sig 17 point efter fem sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 13 mål, men indkasserede også syv selv. Bournemouth scorede 16 mål og indkasserede selv 34 i deres foregående 15 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og ti point.

Wolverhampton vs Bournemouth – Seneste nyt

Bournemouth ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på lørdag møder Wolverhampton.

James Hill, Max Aarons, Darren Randolph, Tyler Adams og Ryan Fredericks bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bournemouth, når de drager til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Bournemouth – indbyrdes historik

Bournemouth har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Wolverhampton. I det seneste opgør mellem disse to løb Wolverhampton med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Molineux Stadium den 21 oktober 2023. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Wolverhampton vandt fire af de seneste fire opgør, mens Bournemouth vandt tre af de foregående syv kampe.

I tre af de tidligere syv kampe mellem Wolverhampton og Bournemouth scorede begge hold.

Wolverhampton mod Bournemouth Spiltips

Det er en stærk sæson Molineux Stadium har gang i med foreløbig 15 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Bournemouth.

Wolverhampton var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Bournemouth sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led to nederlag. Wolverhampton præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Molineux Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Wolverhampton præsterede et gennemsnit på 1.15 mål, mens Bournemouth snittede 0.56 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Wolverhamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Bournemouth spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.