Wolverhampton vs Brentford – Spilfiduser, Optakt og Odds

Såvel Wolverhampton som Brentford ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende lørdag.

Wolverhampton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Brentford er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Brentford præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Wolverhampton er noteret for otte sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson.

Brentford har indtil videre præsteret ti sejre og 13 uafgjorte samt syv nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolverhampton v Brentford.

  • 10 af Wolverhampton’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Wolverhampton’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Wolverhampton’s seneste 10 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 5 af Wolverhampton’s seneste 7 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 8 af de seneste 10 kampe
  • Brentford har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • 9 af Brentford’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Brentford’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 5 Brentford udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 7 af Brentford’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål

Form Wolverhampton mod Brentford

Wolverhampton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-4 mod Leeds, hvorefter de opnåede 1-1 mod Nottingham Forrest. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Chelsea. Wolverhampton vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede otte mål og lukkede fem.

Brentford har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 3-3 mod Brighton, hvorefter de mod Manchester United tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Newcastle, der vandt 1-2. Brentford kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv seks.

Wolverhampton vs Brentford – Seneste nyt

Wolverhampton kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Brentford.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic er blandt de tre spillere, som mangler for Wolverhampton den kommende lørdag.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på lørdag møder Wolverhampton.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brentford, når de drager til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Brentford – indbyrdes historik

Wolverhampton vandt fem af deres foregående ti kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.20 i skrivende stund.

Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Wolverhampton og Brentford.

Wolverhampton mod Brentford Spiltips

Han har hamret 18 mål ind så langt i turneringen og Ivan Toney stod desuden for tre basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Wolverhampton.

Wolverhampton vandt fem af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fem nederlag. Brentford vandt tre af deres seneste 10 udekampe, og spillede tre uafgjort, mens det blev til fire nederlag. Wolverhampton holdt gæsterne på Molineux Stadium fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Brentford præsterede et rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Wolverhampton præsterede et gennemsnit på en mål, mens Brentford snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Wolverhamptons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Brentford spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.