Wolverhampton vs Chelsea – Spilfiduser, Optakt og Odds

Wolverhampton agerer værter på Molineux Stadium for gæsterne fra Chelsea til et opgør i Premier League på lørdag.

Wolverhampton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Chelsea ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede ni mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Wolverhampton har vundet syv sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 15 kampe i denne sæson i Premier League.

Chelsea kigger på ti sejre, samt ni uafgjorte såvel som ti nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolverhampton v Chelsea.

  • 10 af Wolverhampton’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Wolverhampton’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Wolverhampton’s seneste 10 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 5 af Wolverhampton’s seneste 7 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 8 af de seneste 10 kampe
  • 9 af Chelsea’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • Chelsea har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste udekampe
  • 10 af Chelsea’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Chelsea i 11 af de seneste 12 udekampe
  • 8 af Chelsea’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål

Form Wolverhampton mod Chelsea

Bare ét point forhindrer Wolverhampton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 2-4 mod Newcastle og Leeds. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Nottingham Forrest. Wolverhampton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede syvmål, men lukkede også seks ind.

Chelsea har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Everton blev det 2-2, hvorefter Aston Villa viste sig for stærke og sejrede 0-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Liverpool. Chelsea kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv seks.

Wolverhampton vs Chelsea – Seneste nyt

Wolverhampton kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Chelsea.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic er alle ude af truppen, som Wolverhampton tager imod Chelsea med på Molineux Stadium.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele tre har skavanker af varierende art.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Chelsea – indbyrdes historik

Chelsea har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Wolverhampton. I det seneste opgør mellem disse to løb Chelsea med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Wolverhampton går til kampen mod Chelsea med en 2-4-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Wolverhampton og Chelsea.

Wolverhampton mod Chelsea Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Pablo Sarabia ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Chelsea sætter deres lid til, at Kai Havertz kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Wolverhampton høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag i denne serie. Chelsea sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt seks nederlag. Chelsea lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Wolverhampton præsterede fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på Molineux Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Wolverhampton præsterede et gennemsnit på en mål, mens Chelsea snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Wolverhamptons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i to af de seneste ti kampe, som Chelsea spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål undervejs i processen.