Wolverhampton vs Leeds – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Wolverhampton byder Leeds op til dans på lørdag på Molineux Stadium stadion.

Som ligaens bundprop har Leeds opnået 23 point efter 26 runder, mens Wolverhampton har kæmpet sig til 27 point. Dette giver dem en placering som nummer 13 i Premier League stillingen.

Det er ikke sådan, at Wolverhampton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Leeds ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Wolverhampton er noteret for syv sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i Premier League i denne sæson.

Leeds kigger på fem sejre, samt otte uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolverhampton v Leeds.

  • 17 af Wolverhampton’s seneste 19 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 13 af Wolverhampton’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Wolverhampton’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 5 af Wolverhampton’s seneste 6 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • I de seneste 4 Wolverhampton kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Leeds i 21 af de seneste 22 udekampe
  • Leeds har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Leeds har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste udekampe
  • Leeds var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Leeds var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med under 2.5 mål

Form Wolverhampton mod Leeds

Wolverhampton har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Liverpool tabte de 2-0, hvorefter de vandt 1-0 over Tottenham. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Newcastle. Wolverhampton vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede femmål, men lukkede også fire ind.

Bare ét point forhindrer Leeds i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 1-0 mod Fulham og Chelsea. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Brighton. Leeds vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede syv mål ind og scorede selv tre.

Wolverhampton opnåede 13 point for deres seneste ni møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede fire sejre, scorede syv og lukkede 11 mål ind. Leeds sikrede sig to sejre fra ti scorede mål og 11 indkasserede i deres seneste syv kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem ni point til kontoen.

Wolverhampton vs Leeds – Seneste nyt

Wolverhampton kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Leeds.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic er blandt de tre spillere, som mangler for Wolverhampton den kommende lørdag.

I værste fald må Leeds finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Leeds-truppen, er Tyler Adams i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leeds, når de drager til Molineux Stadium.

Wolverhampton mod Leeds – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 3-2 i deres seneste to opgør mod Wolverhampton ser Leeds uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Wolverhampton vandt seks opgør, mens Leeds sejrede tre gange. En hjemmesejr giver odds 2.25 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 3.25.

Wolverhampton scorede mindst én gang i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Leeds i Premier League. I de seneste syv indbyrdes opgør mellem Wolverhampton og Leeds fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Wolverhampton mod Leeds Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Premier League kampe, håber Wolverhampton stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Leeds deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Premier League kampe.

Wolverhampton vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne nul gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Leeds vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Wolverhampton holdt gæsterne på Molineux Stadium fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Leeds præsterede et rent bur i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Wolverhampton præsterede et gennemsnit på 1.42 mål, mens Leeds snittede 1.57 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Wolverhamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Leeds spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.