Wolves kan lamme Leeds lørdag eftermiddag

Rampelyset er på både Leeds og Wolves, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Elland Road på lørdag. Leeds sluttede sidste sæson som nummer 9 med 59 point, og de tager imod Wolves i runde 9 i Premier League. 

Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 13 i Premier League med 45 point. Leeds indtager en plads som nummer 17 i tabellen med 6 point efter 8 kampe. På de 8 runder Wolves har afviklet, har de indsamlet 12 point og ligger nummer 10 i stillingen. 

De har indtil videre overgået alle forventninger for sæsonen, og spørgsmålet er nu, om Wolves fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Elland Road.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leeds vs Wolves.

  • Leeds har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Leeds har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Leeds kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Wolves har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Wolves har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Wolves har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Wolves har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe.

Form Leeds vs Wolves

Leeds drømmer om at stoppe ringe stime.

Leeds ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Det er alt eller intet for Leeds i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod West Ham, hvortil de svarede igen mod Watford i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod Southampton.

Wolves inde i god stime.

Wolves vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Wolves har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Southampton nedlagt 0-1, hvorpå Newcastle blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over Aston Villa, der blev sænket med slået 2-3.

Leeds v Wolves Indbyrdes historik

Wolves formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Leeds i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i februar 2021 og 1-0 i oktober 2020. Leeds møder Wolves med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-3 for deres seneste 4 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Raphinha. Han har vist flaget for Leeds med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Wolves har til gengæld forhåbninger om, at Hee-Chan Hwang kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.