Wolves mod Arsenal i Premier League runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Wolves tager på torsdag imod Arsenal i Premier League på Molineux Stadium.

Wolves lægger beslag på placeringen som nummer 8 i Premier League med 34 point for deres første 21 kampe. Differencen til Arsenal er 2 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 6 i tabellen for 21 kampe.

Motivationen bør være på plads hos Wolves, som kan overhale Arsenal i stillingen på torsdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Molineux Stadium.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 4 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.4 pr. kamp med 6 clean sheets undervejs.

Arsenal kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende torsdag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Arsenal.

 • Wolverhampton vandt deres seneste 4 kampe
 • Wolverhampton har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Wolverhampton scorede i deres seneste 4 kampe
 • Arsenal har ikke vundet deres seneste 5 kampe
 • Arsenal ikke scoret i deres seneste 4 kampe
 • Der er scoret imod Arsenal i 5 af de seneste 7 udekampe
 • Wolverhampton har scoret imod i de seneste 14 kampe i træk de har spillet mod Arsenal
 • I 10 ud af 11 seneste Wolverhampton kampe mod Arsenal var antallet af mål under 3.5
 • I 5 af de seneste 6 kampe Wolverhampton har spillet mod Arsenal har begge hold scoret
 • I de seneste 10 Wolverhampton kampe mod Arsenal var summen af mål over 1.5
 • Wolverhampton har tabte i 5 af 7 seneste hjemmekampe mod Arsenal

Form Wolves mod Arsenal

Wolves bøjer sig ikke

Wolves er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende torsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Sheffield United nedlagt 3-0, hvorefter det blev 3-1 mod Southampton. Senest måtte også Brentford bøje sig i et 2-1 nederlag.

Arsenal fortsat skidt kørende.

Arsenal har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Liverpool blev det 0-0, hvorefter Liverpool viste sig for stærke og sejrede 0-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Burnley.

Wolves v Arsenal Indbyrdes historik

Wolves havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i februari 2021 i Premier League. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Arsenal, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Wolves og Arsenal bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Wolves og Arsenal hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på Molineux Stadium i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Raul Jimenez. Han har vist flaget for Wolves med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Arsenal har til gengæld forhåbninger om, at Emile Smith Rowe kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.