Wolves mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Arsenalpå lørdag møder Wolves. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Arsenal nyder udsigten fra toppen af tabellen med 34 point for 13 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Wolves ligger placeret som nummer 19 i Premier League med 10 point oven på 14 afviklede kampe.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Arsenal ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 9 mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Wolves har vundet 2 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 8 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Arsenal har indtil videre præsteret 11 sejre og 1 uafgjorte samt 1 nederlag i Premier League. Arsenal tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Vores tip

Over/under: Under 2.5 til odds 2.07

Fuldtid: Arsenal sejr til odds 1.55

BTTS: Nej til odds 1.93

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Facts og finurligheder for Wolves v Arsenal.

  • Wolverhampton har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Wolverhampton tabte 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 7 af de seneste 8 kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Wolverhampton tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
  • Arsenal scorede i 24 af deres seneste 25 kampe
  • Arsenal vandt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Arsenal har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Arsenal scorede i 12 af deres seneste 13 udekampe

Form Wolves mod Arsenal

Wolves har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Brentford sluttede 1-1, hvorpå et 2-3 nederlag mod Brighton fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Leeds blev nedlagt med 1-0. De mest optimistiske iagttagere havde forudset en placering i den nedre halvdel for Wolves i denne sæson, men det kan ende meget værre for dem i deres nuværende form. Wolves vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 1 gange og tabte 3, mens de scorede 5 og lukkede 11 mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Arsenal først at banke FC Zürich med 1-0. Herefter nedlagde de også Chelsea med 0-1, inden stimen stoppede mod Brighton, der vandt en 1-3 sejr. De var på forhånd blandt en gruppe af hold, der lignede et godt bud på en podieplacering, men i deres nuværende form ligner The Gunners endda en udfordrer til titlen. Arsenal vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 1 nederlag af sig. De lukkede 4 mål ind og scorede selv 10.

Arsenal noterede sig 7 point efter 2 sejre i deres seneste 3 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 9 mål, men indkasserede også 1 selv.

Wolves vs Arsenal – Seneste nyt

Wolves kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Arsenal på lørdag. Diego Costa behøver ikke klæde om, når Wolves næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Matheus Nunes, Toti Gomes, Pedro Neto, Sasa Kalajdzic og Raul Jiménez er blandt de 5 spillere, som mangler for Wolves den kommende lørdag.

Arsenal ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på lørdag møder Wolves. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Gabriel i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Takehiro Tomiyasu og Emile Smith Rowe, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Molineux Stadium.

Wolves mod Arsenal – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb The Gunners med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Wolves går til kampen mod Arsenal med en 3-3-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Arsenal scorede i deres seneste 16 opgør mod Wolves i Premier League. Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem Wolves og Arsenal.

Wolves mod Arsenal Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Bukayo Saka været på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende lørdag, skyldes det, at Arsenal håber, at han kan bygge på mod Wolves. Sidstnævnte håber til gengæld på Ruben Neves til at videreføre den form, som har bragt ham 3 mål i hans seneste seks kampe.

Wolves vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Arsenal vandt 7 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 2 af disse udekampe. Wolves vandt kun beskedne 2 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Arsenal præsterede 8 sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Wolves præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Arsenal snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Wolvess sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 3 af de seneste 10 kampe, som Arsenal spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.