Wolves mod Aston Villa i Premier League runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Både Wolves og Aston Villa går ind til kampen den kommende lørdag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Molineux Stadium.

Wolves indtager en plads som nummer 8 i tabellen med 46 point efter 30 kampe. På de 30 runder Aston Villa har afviklet, har de indsamlet 36 point og ligger nummer 9 i stillingen.

Aston Villa går ind til kampen mod Wolves på lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Aston Villa kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Aston Villa.

  • Der er scoret imod Wolverhampton i 6 af de seneste 7 hjemmekampe
  • Wolverhampton scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
  • Aston Villa scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Wolverhampton har spillet mod Aston Villa har begge hold scoret
  • I 7 ud af 9 seneste Wolverhampton kampe mod Aston Villa var antallet af mål under 3.5
  • Wolverhampton har scoret imod i de seneste 6 hjemmekampe i træk de har spillet mod Aston Villa
  • I 3 ud af 4 seneste Wolverhampton kampe mod Aston Villa var antallet af mål under 1.5
  • Wolverhampton har har ikke vundet i 5 af 6 seneste hjemmekampe mod Aston Villa

Form Wolves mod Aston Villa

Wolves håber på frisk start.

I deres seneste tre kampe formåede Wolves først at banke Watford med 4-0. Herefter nedlagde de også Everton med 1-0, inden stimen stoppede mod Leeds, der vandt en 3-2 sejr.

Aston Villa drømmer om mere.

Aston Villa har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Leeds satte de sig igennem med 0-3, før West Ham viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Aston Villa gik ned 0-1 mod Arsenal.

Wolves v Aston Villa Indbyrdes historik

Wolves havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i oktober 2021 i Premier League. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Aston Villa, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Wolves og Aston Villa kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 31 fortæller os, hvor Wolves og Aston Villa ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Molineux Stadium.

Wolves mod Aston Villa – Formstærke spillere

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Conor Coady ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Aston Villa sætter deres lid til, at Philippe Coutinho kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Premier League.