Wolves mod Brentford i Premier League runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Wolves byder velkommen til Brentford i Premier League den kommende lørdag på Molineux Stadium. Wolves sluttede sidste sæson som nummer 13 med 45 point. De skal i denne runde 5 af den nye sæson i Premier League op imod Brentford. Efter 4 kampe afviklet er Wolves placeret nummer 13 i stillingen med 3 point. Der er 2 points forskel til Brentford, der som nummer 10 har samlet 5 point sammen. 

Bookmakerne har Wolves som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.10, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Wolves48% chance for at banke Brentford. En pointdeling betaler 3.25 i gevinst på oddset, hvor imod Brentford udbetaler 3.75 i gevinst på oddset for en sejr.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves vs Brentford.

  • Wolves har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Wolves har tabt i seneste 6 af 7 kampe;
  • Wolves har tabt i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • I 7 of 9 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Brentford ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 4 seneste Brentford kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 4 seneste Brentford kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Wolves vs Brentford

Wolves drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Wolves igennem de seneste ugers kampe. Wolves har i deres forgange tre kampe noteret sig en 4-0 sejr mod Nottingham F., et 1-0 nederlag mod Manchester United og senest en 2-0 sejr mod Watford.

Brentford drømmer om mere.

Brentford er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Brentford præsterede en 3-1 sejr mod Forest Green, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Aston Villa, inden deres seneste kamp resulterede i et 1-0 nederlag mod Brighton.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Wolves er dog stadig bookmakernes favorit og giver 2.10 på oddset for en sejr.

Wolves v Brentford Indbyrdes historik

Eftersom de to klubber aldrig tidligere har spillet i den bedste række samtidig, er det første gang, at Wolves møder Brentford i Premier League.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Hee-Chan Hwang. Han har vist flaget for Wolves med 1 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Brentford har til gengæld forhåbninger om, at Ivan Toney kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 1 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.