Wolves mod Brighton i Premier League runde 35 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Wolves som Brighton ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende lørdag.

Med en placering som nummer 8 i stillingen har Wolves samlet 49 point efter 33 kampe. På 41 point befinder Brighton sig rangeret som nummer 11 for 33 afviklede kampe.

Brighton går ind til kampen mod Wolves den kommende lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Brighton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Brighton.

 • Der er scoret imod Wolverhampton i 7 af de seneste 8 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Wolverhampton i 7 af de seneste 9 kampe
 • Wolverhampton scorede i deres seneste 3 hjemmekampe
 • Wolverhampton scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod Brighton i 14 af de seneste 16 udekampe
 • Brighton scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
 • Brighton har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Brighton i 8 af de seneste 10 kampe
 • Brighton har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Wolverhampton har har ikke tabt i de 6 seneste kampe i træk mod Brighton
 • I de seneste 3 Wolverhampton hjemmekampe mod Brighton var summen af mål under 3.5
 • Wolverhampton har har ikke tabt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Brighton
 • I 5 ud af 7 seneste Wolverhampton kampe mod Brighton var antallet af mål under 3.5
 • Wolverhampton har har ikke vundet i 5 af 7 seneste kampe mod Brighton

Form Wolves mod Brighton

Wolves håber på yderligere point til samlingen.

Wolves har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Aston Villa. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Newcastle, siden 1-0 mod Burnley.

Brighton drømmer om mere.

De seneste tre kampe har for Brighton givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Tottenham med 0-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-0 mod Manchester City. Deres seneste opgør, mod Southampton, indbragte et point i en 2-2 kamp.

Wolves kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Brighton. Max Kilman, Ruben Neves og Matija Sarkic er alle ude af truppen, som Wolves tager imod Brighton med på Molineux Stadium. Brighton har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Brighton-truppen, er Yves Bissouma i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint. Jakub Moder rejser ikke med Brighton til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Wolves v Brighton Indbyrdes historik

Wolves sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 1-0 tilbage i december 2021 i Premier League. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Brighton, der siger 2-4-1 for deres seneste 7 kampe i Premier League. Af de seneste 7 kampe mellem Wolves og Brighton kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Wolves og Brighton hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 35. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Molineux Stadium i vente.

Wolves mod Brighton – Formstærke spillere

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Jonny, der viser god form for Wolves. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Brighton.

Gæsterne krydser fingre for Leandro Trossard til at score igen efter 2 Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.