Wolves mod Brighton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolves tager på lørdag imod Brighton i Premier League på Molineux Stadium.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 5 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Brighton kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Wolves har vundet 2 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 7 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Brighton kigger på 5 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Brighton.

  • Wolverhampton tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Wolverhampton har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 5 af de seneste 6 kampe
  • Brighton scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • Brighton har ikke vundet deres seneste 5 kampe
  • Brighton har ikke vundet deres seneste 4 udekampe
  • Der er scoret imod Brighton i 6 af de seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod Brighton i 7 af de seneste 9 udekampe

Form Wolves mod Brighton

Bare ét point forhindrer Wolves i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 0-4 mod Crystal Palace og Leicester. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Brentford. De mest optimistiske iagttagere havde forudset en placering i den nedre halvdel for Wolves i denne sæson, men det kan ende meget værre for dem i deres nuværende form. Wolves vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 3 og lukkede 8 mål ind.

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Nottingham F. sluttede 0-0, hvorpå et 3-1 nederlag mod Manchester City fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Chelsea blev nedlagt med 4-1. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil Brighton måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brighton to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 9 mål.

Brighton noterede sig 7 point efter 2 sejre i deres seneste 3 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 6 mål, men indkasserede også 2 selv.

Wolves vs Brighton – Seneste nyt

Wolves kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Brighton.

Toti Gomes, Pedro Neto, Sasa Kalajdzic og Raul Jiménez er alle ude af truppen, som Wolves tager imod Brighton med på Molineux Stadium.

Brighton har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Joel Veltman og Jakub Moder, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Molineux Stadium.

Wolves mod Brighton – indbyrdes historik

Wolves har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Brighton. I det seneste opgør mellem disse to løb Brighton med de tre point i en 0-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Brighton besejrede Wolves 3-0 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 2.12 på en ny sejr til førstnævnte.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 8 kampe mellem Wolves og Brighton.

Wolves mod Brighton Spiltips

Ruben Neves fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Premier League for Wolves. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Leandro Trossard i håb om, at han kan føje til de 5 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Brighton.

Wolves høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 3 nederlag i denne serie. Brighton sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 3 nederlag. Brighton scorede kampens første mål i 7 af deres seneste 10 udekampe. Wolves præsterede kampens første scoring i 5 af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 8 kampe mellem disse to hold. Wolves præsterede et gennemsnit på 1.01 mål, mens Brighton snittede 1.26 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Wolvess sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.