Kan Burnley udnytte ekstra hviledag mod Ulvene

Wolves byder velkommen til Burnley i Premier League den kommende onsdag på Molineux Stadium. Med 20 point efter 13 kampe er Wolves at finde på plads 6 i Premier League. The Clarets halter efter med 9 point for 12 kampe og ligger før kampen på plads 18 i tabellen. De går ind til kampen på Molineux Stadium som favoritter, og Wolves har udsigt til at skabe lidt afstand til Burnley i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag. Når det kommer til mål, er Wolves ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs. Hvad målscoring angår, er Burnley ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Burnley.

  • Wolves har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Wolves har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • Wolves har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Burnley er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Burnley ikke vundet i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Burnley kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Burnley har indkasseret mål i de seneste 7 udebane kampe i træk.

Form Wolves mod Burnley

Wolves inde i god stime.

Burnley går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Wolves har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Crystal Palace gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-0. De revancherede de med en sejr på 1-0 over West Ham, inden de senest spillede 0-0 mod Norwich.

Burnley vanskelige at nedbryde.

The Clarets har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Burnley ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Brentford med 3-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Chelsea. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 3-3 mod Crystal Palace.

Wolves v Burnley Indbyrdes historik

Burnley havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-0 tilbage i april 2021 i Premier League. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Burnley, der siger 3-2-3 for deres seneste 8 kampe i Premier League. I de foregående 8 kampe mellem Wolves og Burnley bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Wolves og Burnley hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 14. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende onsdag på Molineux Stadium i vente.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Hee-Chan Hwang. Han er topscorer for Wolves med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Burnley krydser til gengæld fingre for, at Maxwel Cornet kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.