Wolves mod Chelsea i Premier League runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Chelsea den kommende søndag møder Wolves. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Wolves indtager en plads som nummer 8 i tabellen med 24 point efter 17 kampe. På de 17 runder The Blues har afviklet, har de indsamlet 37 point og ligger nummer 3 i stillingen.

Wolves har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til The Blues i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 8 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Chelsea rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 9 gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Chelsea.

 • Der er scoret imod Wolves i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
 • Wolves har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Wolves ikke scoret i 4 af deres seneste 5 kampe
 • Chelsea scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
 • Chelsea har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste kampe
 • I de seneste 5 kampe i træk Chelsea har spillet, har begge hold scoret
 • Chelsea vandt 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • I 10 ud af 11 seneste Wolves kampe mod Chelsea var antallet af mål under 3.5
 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Wolves har spillet mod Chelsea har begge hold scoret
 • Wolves har scoret imod i 12 af de senest 14 kampe mod Chelsea
 • I de seneste 4 Wolves hjemmekampe mod Chelsea var summen af mål over 2.5
 • Wolves har scorede i de seneste 5 hjemmekampe i træk de har spillet mod Chelsea

Form Wolves mod Chelsea

Wolves drømmer om mere.

Wolves har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Liverpool tabte de 1-0, Manchester City også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Wolves formåede at vinde 1-0 over Brighton.

Chelsea håber på yderligere point til samlingen.

Chelsea går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 3-3 pointdeling mod Zenit Petersborg, før de nedlage Leeds med 3-2. Mod Everton blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Wolves v Chelsea Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Wolves senest mødte Chelsea i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Wolves som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 7.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Wolves 14% chance for at banke Chelsea. En pointdeling betaler 4.20 i gevinst på oddset, hvor imod Chelsea udbetaler 1.52 i gevinst på oddset for en sejr. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Chelsea, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Wolves og Chelsea. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Wolves og Chelsea hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Molineux Stadium i vente.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Hee-Chan Hwang. Han er topscorer for Wolves med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 0 i de seneste seks kampe.

Chelsea krydser til gengæld fingre for, at Mason Mount kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 7 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.