Wolves mod Leeds i Premier League runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Wolves og Leeds, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Molineux Stadium den kommende fredag.

Wolves lægger beslag på placeringen som nummer 7 i Premier League med 46 point for deres første 29 kampe. Differencen til Leeds er 20 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 16 i tabellen for 29 kampe.

Wolves kan lukke runden på en placering i top seks ved at nedlægge Leeds den kommende fredag i Premier League.

Det er ikke sådan, at Wolves ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 15 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 9 mål imod, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Leeds vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 28 mål i e kampe, lig med et snit på 2.8 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Leeds.

 • Der er scoret imod Wolverhampton i 8 af de seneste 10 kampe
 • Wolverhampton tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Wolverhampton har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Leeds i de seneste 15 kampe
 • Leeds har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
 • Leeds tabte deres seneste 6 kampe
 • Leeds ikke scoret i deres seneste 4 kampe
 • I de seneste 3 Wolverhampton kampe mod Leeds var summen af mål under 2.5
 • Wolverhampton har scorede i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod Leeds
 • I de seneste 3 Wolverhampton kampe mod Leeds var summen af mål under 3.5
 • Wolverhampton har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Leeds

Form Wolves mod Leeds

Wolves håber på yderligere point til samlingen.

Wolves har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Crystal Palace. De svarede stærkt igen mod Watford, som blev slået 4-0, før de sejrede 1-0 over Everton.

Leeds håber på frisk start.

Leeds har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-0 af Leicester. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-3 til Aston Villa, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Norwich.

Wolves v Leeds Indbyrdes historik

Der blev delt i porten, da Wolves senest stod overfor Leeds på Elland Road. Kedeligt var det ikke, men ingen af holdene formåede at sætte sig igennem, hvorfor der stod 1-1 på måltavlen, da sidste fløjt lød. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Leeds, der siger 3-1-1 for deres seneste 5 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 5 kampe mellem Wolves og Leeds. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Wolves og Leeds hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 30. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Molineux Stadium i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Raul Jimenez. Han har vist flaget for Wolves med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Leeds har til gengæld forhåbninger om, at Rodrigo kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.