Wolves mod Leicester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leicester City gæster Molineux Stadium den kommende søndag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Wolves.

Wolves er nummer 18 i tabellen med 9 point efter 11 kampe, mens Leicester City rangerer som nummer 19 med 8 point efter 11 kampe.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 4 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Leicester City er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Leicester City præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Wolves har vundet 2 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Leicester City kigger på 2 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 7 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Leicester City.

  • Wolverhampton har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Wolverhampton tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Wolverhampton scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 4 af de seneste 5 kampe
  • I 17 af de seneste 19 udekampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leicester i 33 af de seneste 35 udekampe
  • Leicester scorede i deres seneste 12 udekampe
  • Leicester scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • Leicester tabte deres seneste 4 udekampe

Form Wolves mod Leicester City

Det er alt eller intet for Wolves i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-0 nederlag mod Chelsea, hvortil de svarede igen mod Nottingham F. i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod Crystal Palace. De mest optimistiske iagttagere havde forudset en placering i den nedre halvdel for Wolves i denne sæson, men det kan ende meget værre for dem i deres nuværende form. Wolves vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 3 gange og tabte 1, mens de scorede 4 og lukkede 5 mål ind.

Leicester City har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Bournemouth, hvorefter de opnåede 0-0 mod Crystal Palace. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod Leeds. Leicester City formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 5, hvori de indkasserede 20 og scorede 9 mål.

Wolves opnåede 3 point for deres seneste 2 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 1 sejre, scorede 2 og lukkede 2 mål ind. Leicester City sikrede sig 2 sejre fra 6 scorede mål og 0 indkasserede i deres seneste 2 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 6 point til kontoen.

Wolves vs Leicester City – Seneste nyt

Wolves kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Leicester City på søndag.

Rayan Ait Nouri, Toti Gomes, Pedro Neto, Sasa Kalajdzic og Raul Jiménez er blandt de 5 spillere, som mangler for Wolves den kommende søndag.

I værste fald må Leicester City finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Caglar Söyüncü, Jonny Evans, Wilfred Ndidi, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Molineux Stadium.

Wolves mod Leicester City – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Wolverhampton med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Leicester City vandt 3 af deres foregående 10 kampe, mens Wolves vandt 3 sejre i 10 opgør. Leicester City kan spilles til odds 3.25 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 kampe mellem Wolves og Leicester City.

Wolves mod Leicester City Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Adama Traore ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Leicester City sætter deres lid til, at James Maddison kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Wolves vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Leicester City vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 5 af disse udekampe. Wolves har set 5 af deres seneste 10 kampe i Molineux Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 8 Leicester Citys seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Wolves præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Leicester City snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Wolvess seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.6 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.