Wolves mod Leicester i Premier League runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Wolves som The Foxes ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende søndag.

Efter 23 kampe afviklet er Wolves placeret nummer 7 i stillingen med 37 point. Der er 10 points forskel til Leicester, der som nummer 11 har samlet 27 point sammen.

Leicester går ind til kampen mod Wolves den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 5 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.5 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

The Foxes kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 20 mål imod. Det giver et snit på 2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Leicester.

 • Wolverhampton har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Wolverhampton vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Wolverhampton ikke scoret i 5 af deres seneste 7 hjemmekampe
 • Wolverhampton scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
 • Der er scoret imod Leicester i 25 af de seneste 27 udekampe
 • I 10 af de seneste 11 udekampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
 • Leicester scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
 • Leicester tabte deres seneste 6 udekampe
 • Leicester har ikke vundet deres seneste 8 udekampe
 • I de seneste 5 Wolverhampton kampe mod Leicester var summen af mål under 1.5
 • I 7 ud af 8 seneste Wolverhampton kampe mod Leicester var antallet af mål under 2.5
 • I 7 ud af 8 seneste Wolverhampton kampe mod Leicester var antallet af mål under 3.5
 • Wolverhampton har har ikke vundet i 7 af 8 seneste kampe mod Leicester
 • Wolverhampton har ikke scoret i 7 af de senest 8 kampe mod Leicester

Form Wolves mod Leicester

Wolves inde i god stime.

Wolves har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Norwich tabte de 1-0, Arsenal også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Wolves formåede at vinde 2-0 over Tottenham.

Leicester drømmer om at stoppe ringe stime.

Leicester har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Liverpool, hvorefter de opnåede 2-2 mod West Ham. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 4-1 i opgøret mod Randers FC.

Wolves v Leicester Indbyrdes historik

Leicester havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i August 2021 i Premier League. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Leicester, der siger 2-4-3 for deres seneste 9 kampe i Premier League. I 2 af de seneste 9 opgør mellem Wolves og Leicester var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Wolves og Leicester hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Molineux Stadium i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Raul Jimenez når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Wolves, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Jamie Vardy har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for The Foxes, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.