Liverpool bomber videre i Wolverhampton

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Wolves den kommende lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Liverpool vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Wolves er placeret som nummer 6 i tabellen med 21 point efter 14 kampe. The Reds ligger på en placering som nummer 3 i stillingen med 31 point ovenpå deres 14 opgør.

Wolves har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Liverpool i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Liverpool kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 3.4 mål pr. kamp, svarende til 34 mål i alt. De måtte finde sig i 11 scoringer imod, eller et snit på 1.1 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Liverpool.

  • Wolves er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Wolves er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Wolves kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Liverpool har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Liverpool har scoret i seneste 25 af 27 kampe;
  • I 9 seneste Liverpool kampe i træk var antal mål OVER 3.5;
  • I 11 seneste Liverpool kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Form Wolves mod Liverpool

Wolves bøjer sig ikke.

Wolves ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke West Ham med 1-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Norwich. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Burnley.

Liverpool i forrygende form.

Wolves ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Porto nedlagt 2-0, hvorpå Southampton blev fejet til side med 4-0. Senest gik formen ud over Everton, der blev slået med 1-4.

Med Liverpool i rigtig god form i de senere uger, hvor Wolves ikke har leveret overbevisende, er et spil på The Reds det oplagte valg. Bookmakerne giver Wolves 17% chance for at tage tre point mod Liverpool. Det svarer til, at man får 5.95 på oddset for sejr til Wolves, mens uafgjort giver 4.40 gange igen. En væddemål på en udesejr til Liverpool betaler dig pengene 1.53 gange igen på oddset.

Wolves v Liverpool Indbyrdes historik

Et væddemål på The Reds til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Wolves var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 1-0 i marts 2021 og 4-0 i december 2020. Wolves møder Liverpool med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-9 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Wolves og Liverpool. Begge hold var på tavlen 2 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 15 fortæller os, hvor Wolves og Liverpool ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Molineux Stadium.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Hee-Chan Hwang. Han er topscorer for Wolves med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

The Reds krydser til gengæld fingre for, at Mohamed Salah kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 13 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.